Posted by Wysteriia maj - 15 - 2014 19:09 3 COMMENTS

_MG_1389

En nyhet från Mood är dessa pigmenterade hårinpackningar! Jag har fått en den röda nyansen Cherry och den mörka nyansen BlackBrown. Ja nu är ju jag mörkhårig och inte rödhårig men en pigmentinpackning ovanpå mörkt hår ger förhoppningsvis en hint av röda toner. Jag ska i alla fall testa och se vad som händer :)

Boostar färgat hår och ger en mindre färgeffekt på obehandlat hår! Man använder dessa precis som en vanlig inpackning och som ska ge vård, glans och lyster samt att den självklart fräschar upp hårfärgen mellan färgningar/toningar. Dessa ska dessutom hålla 5-7 tvättar vilket jag tycker låter länge!

Cirka pris på dessa är 59sek för 200ml vilket i min värld verkligen låter som ett kanonpris för att boosta hårfärgen! Nu är jag bortrest hela helgen men måste nästan testa så fort jag kommer hem för jag är väldigt nyfiken! :) Jag hoppas dom ska funka bra, någon som hunnit testa redan? :)

 

Tags : , Hårvård

3 Kommentarer till 'Colour Boost från Mood!'

 1. Anna skriver:

  Toppen! Hoppas de funkar, jag är en som är mot det snålare hållet när det gäller färger, inpackningar etc å nästan gruvar mig då det är dags att köpa färgbomber :P haha
  Anna recently posted…Grymt nöjd!!My Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Jag hoppas också det funkar! Ska testa den brun svarta när jag kommer hem efter helgen :D Du får kolla in min blogg imorgon eftermiddag ;)

 2. Anna skriver:

  Testa på helt torrt hår oxå, det gör jag ibland när jag vill ha en riktig uppfräschning av mitt mörkt lila-röda hår! Har inte testat den här (än) utan kör med revlons färgbomb i 500.

Leave a Reply

CommentLuv badge