Posted by Wysteriia juli - 14 - 2015 12:58 1 COMMENT

_MG_1096

Crabtree & Evelyn Ultra-Moisturising Hand Therapy (lång namn för handkräm) damp ner i min postlåda med en liten påminnelse om att inte glömma bort händerna i sommar! Och när man jobbar med händerna så är dom väldigt väldigt ofta torra så nej, dom glömmer jag inte bort oavsett årstid!

Dessa lite mindre förpackningar på 25g kostar 49sek styck hos lyko.se och det är denna mindre storleken som jag föredrar på Crabtree & Evelyn eftersom den är smidigare att ha med sig.

Rosewater (doftar ros, dah) innehåller sheasmör och ceramiderna 3 and 6-II som stärker hudens fuktskydd och ger dig en ojämförligt mjuk och len hy. Tyvärr är en ros en doft jag inte gillar.

Somerset Meadow är rik på mjukgörande sheasmör och myrra blandat med vårdande olja från macadamianöt för att fukta händer, nagelband och naglar och har en doft av vilda blommor. Jag tänker kanske inte på vilda blommor men jag tänker helt klart på grönska. Grön murrig grönska dras mina tankar till! Jag vet inte om jag tycker det är bra eller inte som doft till mina händer…

Pear & Pink Magnolia med sheasmör och ceramiderna 3 and 6-II som stärker hudens fuktskydd och ger dig en ojämförligt mjuk och len hy. Innehåller även myrraextrakt, som stärker naglarna, samt hyaluronsyra för att bevara fukten i huden. Lite mildare och sötare doft så doftmässigt blir nog denna favoriten då jag oftast inte gillar för stark doft på handkrämer.

Nu är min lunch slut så jag ska återgå till jobbet och tar Pear & Pin Magnolia med mig! ;)

*inlägget innehåller annonslänkar
Tags : , Naglar/Händer

En Kommentar till 'Crabtree & Evelyn Ultra-Moisturising Hand Therapy!'

  1. Skincares skriver:

    Supersöta tuber! Blir lite sugen, det piggar ju upp på jobbet att ha en smarrig handkräm på skrivbordet:)
    Skincares recently posted…Superbra rengöring från SR SkincareMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge