Dagens makep: Oh so quiet!

Dagens makep: Oh so quiet!

Idag blev det en testa lite nytt dag med BB cream från Garnier och Ögonskuggor från kicks! Swatchat och gjort före/efter bilder på bb creamen redan så recensioner borde komma upp i dagarna från mig :)

Haft en dunderbra helg med mys, julbak & träning bland annat. Imorgon (eller ja idag) ska jag befinna mig på jobbet kl 7 så nu måste jag verkligen försöka tvinga mig att sova en skvätt!

Hoppas ni hade en bra andra advent allihopa! :)

Follow on Bloglovin

6 svar på ”Dagens makep: Oh so quiet!

 1. haha jaa, vi har lite svårt att få till tider så alla hinner ses! :D julhelgen blir ju så proppfull med grejer :P

  Men gu va roligt!! då ses vi på tisdag då :D

 2. helvete vilket skabbigt ansikte du bär på, du passar mer som en hårdrockare så ta tillbaka percingen vid ögonbrynet, du ser inte alls bra ut med smink, verkligen skitfult.

  1. Svar till Sandra:

   1. Jag är ingen hårdrockare och har aldrig varit så jag förstår inte varför jag ska bli det?

   2. Jag har inte haft piercing i ögonbrynet sedan första året på gymnasiet (över 10 år sedan) och kroppen stötte ut den därav mitt ärr i ögonbrynet och jag förstår inte varför jag ska ”ta tillbaka” något min kropp inte ville ha.

   3. Jag tycker inte att jag har ett skabbigt ansikte, jag tycker jag ser bra ut med smink så det är väl tråkigt att du av någon konstig anledning öht kände att du måste yttra dig negativt om mitt ansikte? Jag tar det som att du inte mår bra med dig själv för jag har svårt att se att en person med självkänsla skulle bete sig på det här sättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *