Posted by Wysteriia januari - 20 - 2012 13:47 9 COMMENTS

Concealer: Moyana Corigan Savannah Concealer
Foundation: Lily Lolo Mineralfoundation
Puder: Claudia Compact Powder
Blush: Lily Lolo Mineral Blush i nyansen Cherry Blossom
Ögonskugga: Isadora Eyeshadow Trio i nyansen Cool Browns
Eyeliner: Wet n Wild Eyeliner i nyansen Plum
Bryn: Ögonskuggan peppar från färg by makeupstudion
Mascara: Snowcrystal feathers (fibermascara)
Lipgloss: Jane Iredal Pure Gloss i nyansen Gold Fling

Tänk att det redan är helg! Denna veckan har verkligen gått superfort! Har ni några speciella planer för helgen? :) Jag ska bara ta det lugnt, träna, äta gott och ha det bra! ;) På Söndag kommer jag nog ta bilen ner till Stockholm för att sova hos Maria i 2 nätter <3. På Måndag ska nämligen jag & hon gå på ett Lily Lolo event tillsammans. Blir perfekt för då hinner jag träffa henne lite och få komma iväg från Älvdalen och göra något annat! :) På hemvägen på Tisdag så kommer jag nog svänga in på Ikea och handla lite taklampor bland annat för i Davids lägenhet är det väldigt mörkt när solen gått ner ;) hehe.

Ha en bra fredagkväll allihopa! :) <3

 

Tags : , Face of the day

9 Kommentarer till 'Dagens makeup: Plum likes gold fling!'

 1. AnnaKaize skriver:

  Lika snygg som vanligt! Glöm inte att spara bilder så att du kan ta fram dem när du blivit en halvgammal kärring som jag o tänka ”Shit, vad SNYGG jag var!” För tro mig, raring, det ÄR du. Trevlig helg! PS: Du är förmodligen lika snygg om tjugo år, men det är iaf kul med bilder på en som ung:)

 2. Karin skriver:

  Snyggt! Gillar renheten!

 3. Tyrannika skriver:

  galet snygg make, hett hett!
  personligen gillar jag dessutom ärret vid ena ögonbrynet. ger karaktär och matchar på nåt vis ditt ansikte väldigt bra, vackert!

 4. Missy skriver:

  Riktigt snyggt!
  Vacker var du också! :)

 5. […] På sista bilden så ser ni de foundations som Jane Iredal har i sitt sortiment och jag fick med mig en Pure Pressed Base hem för att testa. Jag har använt den flera gånger, både som foundation och som puder så jag ska bara lyckas sätta mig ner och göra en före/efter bild på hur den täcker samt skriva vad jag tycker om den. Ibland tar såna saker längre tid än vad man vill och jag har väl prioriterat bort det hela lite, tyvärr. Men det kommer! Jag fick även med mig ett gloss hem som jag har använt som tusan! Gold Fling heter det och ni ser det i en sminkning här. […]

Leave a Reply

CommentLuv badge