Dagens Outfit, suddigt men ändå.

Dagens Outfit, suddigt men ändå.

Ja men det här är väl en superduper bra bild? Suddig o fin o sen ser man min packning till vänster där ;) kanon liksom. haha :D Oh well. jag har ju faktiskt orkat klä på mig idag så jag ska väl passa på o visa hur jag sett ut ;)

Skor – Mina blå converse som inte syns i bilden.
Jeans – Bootcut från Cubus
Skjorta – H&M
Kavaj – My favorite från H&M
Sjal – Cubus.
Armband – H&M
Väska – have2have

Kanske kommer upp en förvirrande vblogg senare, hahaha ;) vet inte om jag törs visa den dock..jag var lite väl virrig o flummig :)

14 thoughts on “Dagens Outfit, suddigt men ändå.

 1. Jag tycker du ska visa den ^^ Det är ju kul när det inte är så inövat och strikt =)

  Du är utmanad btw, kolla min blogg så får du se =)

 2. Makeup store = Love på hög nivå! :D

  Om du inte redan har gjort det, testa att värma bodybuttret(?) i en liten skål innan du smörjer in dig. läste det i någon tidning för ett litet tag sen och det gick in i huden supersnabbt! Jag kände mig inte ett dugg kladdig efteråt. helt amazing! ^^

 3. Jag tycker själv att det är konstigt eftersom jag inte är med på listan längre. Men det är väl det man kan kalla trogna läsare från förr :)

  Snygg outfit!

 4. Jaså? Ja vi får väl kolla det först, har dock sett vänner som gjort stora beställningar så vi får hoppas att det är ett högt max-antal ;)

 5. Aha, ja men det var ju inte så farligt, typ 6 plagg var då om vi är 4 st som delar. Nu vet jag dock inte hur mycket dom andra hade tänkt sig att köpa haha

 6. Inte? Då måste du se den. Bästa komedin någonsin =P

  Annars är "Falling Down" en bra film om man har en dålig dag. Hur många gånger har man inte bara velat hämnas på allt som man stör sig på liksom =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge