Dags att testa: The Body Shop Oils Of Life™

Dags att testa: The Body Shop Oils Of Life™

_MG_6635 _MG_6640

Jag har känt att min hy behöver fuktboostas rejält nu när vintern kommer och tänkte att det är ett ypperligt tillfälle att börja prova produkterna i serien Oils of Life från The Body Shop som jag har fått i ett pressutskick tidigare!

Oils of Life Intensely Revitalising Essence Lotion 225sek

Haha jag trodde detta skulle vara en produkt för kroppen med tanke på storleken på flaskan och att det stod lotion på den…men nej så fel jag kan ha ibland! haha! Detta är en produkt som ska användas efter rengöring och innan innan ansiktsolja, serum eller kräm. Huden ska kännas fuktighetsbevarad och mjukare!

Hur använder man Oils of Life Intensely Revitalising Essence Lotion?

Skaka på flaskan och applicera på en bomullsrondell och svep över ansiktet (undvik ögon området) eller applicera med händerna.

Jag är van att använda olja & serum men denna typen av produkt känns ny, lotion? Jag antar att det är ungefär som ett ansiktsvatten!

Oils of Life Intensely Revitalising Gel Cream 375sek

En skönt lätt och intensivt uppfriskande gelékräm. Vårdar och fuktighetsbevarar huden utan att kännas fet. Ska ge lyster och huden ska kännas smidig!

Hur använder man Oils of Life Intensely Revitalising Gel Cream?

Appliceras morgon och kväll. Det behövs ungefär mängden av en ärta och den ska masseras in mjukt med uppåtgående rörelser på ansikte och hals. Undvik området runt ögonen!

Eftersom det ingår två produkter som ska ”appliceras morgon och kväll” så kommer detta antingen bli min dag eller nattkräm, jag ska känna lite på produkterna innan jag bestämmer mig för hur jag helst använder dom! :)

Oils of Life Intensely Revitalising Cream 375sek

Fuktighetsbevarande kräm som ska kännas silkig och som vårdar huden utan att kännas fet. Innehåller tre fröoljor (svartkummin, nypon och kamelia) som är kända för sina vårdande egenskaper. Huden ska kännas lenare!

Hur använder man Oils of Life Intensely Revitalising Cream?

Appliceras morgon och kväll. Det behövs ungefär mängden av en ärta och den ska masseras in mjukt med uppåtgående rörelser på ansikte och hals. Undvik området runt ögonen!

Och som jag skrivit tidigare: Eftersom det ingår två produkter som ska ”appliceras morgon och kväll” så kommer detta antingen bli min dag eller nattkräm, jag ska känna lite på produkterna innan jag bestämmer mig för hur jag helst använder dom! :)

Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil 450sek

Intensivt vårdande ansiktsolja som direkt friskar upp huden och hjälper till att minska intrycket av tecken på åldrande. Gjord på 99% naturliga oljor.

Hur använder man Oils of Life Intensely Revitalising Oil?

Applicera varje morgon och kväll. Ta 1-2 droppar på fingertopparna och massera mjukt in på ansiktet och hals med uppåtgående rörelser.

Jag kommer alltså testa mig för lite och se om jag vill ha Gel Cream eller Cream som dag/nattkärm! Jag hoppas verkligen min hy kommer uppskatta dessa produkter mer än vad den gjorde med Apoliva Eco som jag testat nu innan! Jag behöver fukt, fukt, fukt, fukt och ännu mera fukt just nu känner jag, haha! ;)

Oils of Life har ju funnits i butik ett tag, är det någon av er som hunnit testa?

Ett svar på ”Dags att testa: The Body Shop Oils Of Life™

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *