Dansbandskampen.

Dansbandskampen.

Min bror har pimpat sin långfena med en Larz Kristerz dekal. Han och hans vänner befinner sig nämligen i strängnäs idag på Dansbandskampen. Larz Kristerz kommer ju från Älvdalen så jag ska sätta mig framför TVn nu och ringa och rösta som aldrig förr ;) haha.

Edit: Dom vann ju hela skiten! :D GRATTIS L-K! :) Jag har ringt och röstat som en galning, haha ;) Men under "duellen" så blev det inte många röster från mig. Det gick ju inte att komma fram?! Antingen så var det upptagen eller så var det problem med nätet. Så jag blev måttligt nervös innan Peter ropade upp vinnarna ;)

Jag är liiiite avis på alla älvdalingar som är på plats och som förmodligen festar halvt ihjäl sig ikväll. Själv ska jag upp o jobba imorgon ;) Jag vet hur man roar sig…haha ;D För alla er som bor runt Älvdalen – Klicka här :) Tyvärr jobbar jag till 19.12 så jag kan inte ta emot "Älvdalens hjältar" :/ trist.

Läs mer här på Aftonbladet & Expressen! Titta på dem HÄR ;)

12 svar på ”Dansbandskampen.

 1. Har aldrig sett din blogg förän idag, men tyckte du var sp söt så jag gav dig rösten :)

  Sen skriver du bra oxå :)

 2. Grattis till dem!

  Jag har inte sett ett enda avsnitt, men de är säkert bra :)

  Vad bra att paketet kom fram, hoppas du gillar det! Det tog lite längre tid än vad jag trodde, men det är nog för att det är jul :)

  Vart ligger Älvdalen förresten?

 3. Du.missade.inget.festande.det.var.avslaget.efter.sändning.för.LK.pratar.ju.med.pressen.flera.timmar.sen.ar.det.så.mkt.folk.som.ska.prata.och.gratta.dom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *