Den här gamla godingen från GlossGods.

Den här gamla godingen från GlossGods.

Letade igen den här gamla godingen från GlossGods i helgen. Okej den kanske inte är såååå gammal men den måste ha minst 1 år på nacken nu? Jag kände att jag behövde tvinga mig att sminka mig med lite färg innan jag glömmer bort helt hur man gör.

Det är Samira bakom kontot Making it Flawless som gjort den! Tyvärr säljs den inte längre.

En ganska otippad palett för att vara något som jag köpt. Jag sminkar ju mig likadant typ jämt numera. Jag experimenterade mer med smink när jag var yngre och idag när jag jobbar för Försvarsmakten känns det konstigt om jag skulle komma sminkad i en knallig färg/läppstift faktiskt.

Körde på den blåa med det rosaskimriga ovanpå. Den fällde dock väldigt mycket eftersom jag applicerade den med en borste….att använda fingrarna hade varit en smartare idé.

Inget speciellt egentligen. Förutom att jag skulle använda färg. Jag blev inte ens jättenöjd själv, haha! Det märks att jag tyvärr tappat mycket med sminkandet. Jag saknar mitt yngre jag som sminkade sig lite roligare med jämna mellanrum. Men hon kanske tittar fram tids nog igen fast med mer rynkor :)

Btw mitt stora problem atm är att jag har jättesvårt att inte få smink att lägga sig i mina fina linjer under ögonen trots jag kör med diverse knep. Ska kämpa vidare med detta ;)

Tack och god natt ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *