Posted by Wysteriia december - 17 - 2014 0:44 15 COMMENTS

Untitled-2
Untitled-11Alltså finns det någon skönhetsrelaterad sak hemma hos mig som jag antagligen skulle vilja ta med mig till en öde ö så är det min Macademia No Tangle Brush! Jag förstår på riktigt inte hur jag har klarat av att borsta mått långa hår med dom där ”vanliga” hårborstarna?! Någon gång när jag förlagt min Macademia No Tangle Brush och tagit en vanlig i brist på annat…alltså för det första: AJJJ! För det andra: AJJJ!! Det gör ju jätteont?! Och för det tredje: Det tar ungefär en halv evighet till att borsta mitt hår med en gammal vanlig hårborste! Känns som jag halverat tiden med min No Tangle även om det fortfarande tar lång tid en del dagar. Men har man hår nästan ner till arslet och dessutom torrt som gärna trasslar sig, alltså det här måste vara mitt bästa köp någonsin! Ett sånt bra köp att jag kommit på att jag nog behöver investera i fler då jag har en tendens att förlägga den här hemma! (Är inte alls slarvig av mig…)

Kostar 129:- hos lyko.se (rek.pris 179:-) och det är väl det stället jag ser som den är billigast hos just nu och där finns både den rosa och den gröna! (inlägget innehåller annonslänkar)

Har du något som du absolut inte klarar dig utan? Om vi ska tänka på skönhetsprodukter :)

 

Tags : , , Favorit produkter, Hårvård

15 Kommentarer till 'Den här klarar jag mig inte utan!'

 1. Malin skriver:

  Jag har den gröna! Jag tycker däremot att den slits en hel del, flera av mina piggar har gått av. Jag vet ju att mitt hår är väldigt tovigt många gånger och det är svårt att reda ut, men tar jag verkligen i så mycket att de går av? Mja, jag vet inte riktigt hur bra kvalitet jag faktiskt tycker det är, men fortfarande bästa borsten jag någonsin ägt!
  Malin recently posted…Dag 6: En bild från en resa du gjorde under åretMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Jag fick lov inspektera min borste bara för det ;) Inga piggar som gått av men en som börjat vika sig! Jag tycker jag tar i mycket men du kanske tar i ännu mer ;)

 2. Elin skriver:

  Åh ska också köpa en sån! Tror det finns liknande fast billigare på typ Glitter :)
  Jag har också låångt hår men började med balsammetoden för ett år sen o sen dess är det mycket mer lättskött, återfuktat o inte lika trassligt :) tips!! Eller har du testat det?

  1. Wysteriia skriver:

   Jag har den från Glitter, KÖP INTE DEN! Det var en jääääkla skillnad alltså! Piggarna på dom borstarna är jättehårda och inte alls följsamma…gillar inte!

   Inte testat balsammetoden av den enkla anledningen att det skulle bli så tråkigare att blogga då, haha! Aldrig testa nya hårprodukter ;)

 3. Maja skriver:

  Ja det är en fantastisk borste, jag har köpt flera till alla oss tjejer här hemma. Jag brukar köpa på Beautybay, där är de lite billigare ca 80 kr.

 4. Anna skriver:

  Har en vanlig tangle teezer som är köpt på lyko.se (tog billigaste jag hitta) å jag håller med dig om den! Hur klarade man sig tidigare? Är verkligen nå jag inte klarar mig utan. Funderat på att köpa en för att ha i nessisären men är ju inte hemifrån så ofta så de blir nog inte värt de :P
  Anna recently posted…Minigran, julklappar och svammel…..My Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Jag vill köpa fler enbart eftersom jag förlägger min hela tiden, blir typ galen! haha :D

 5. Har också den borsten men funkar inte så bra för mig :( Jag har väldigt långt o tjockt hår som verkligen trasslar ihop sig. Men denna borste funkar inte bättre än någon annan tyvärr..
  josya – skönhetsblogg recently posted…MOTD RosewoodMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Funkar det inte om du delar in håret i sektioner? Det måste jag göra :) Annars får jag nog borsta i hundra år oavsett borste ;)

 6. Lackert skriver:

  Den är super, har en rosa jag köpte på beautybay för evigheter sedan. Har även en tangle teezer
  Lackert recently posted…Tickle My FancyMy Profile

 7. Lotta skriver:

  Den måste jag köpa om nu dottern ska ha långt hår igen. Håret blev så trassligt, helt omöjligt att reda ut. Och hon var inte så intresserad av att borsta det överhuvudtaget…Fast med en sådan här går det kanske bra!

  1. Wysteriia skriver:

   Du det kommer garanterat gå tusen ggr bättre! Köp dock ingen billig kopia för dom är mycket sämre!

 8. Pernilla S skriver:

  Tycker myyyycket bättre om Macadamia än Tangle Teezer! Klarar inte heller mig utan min! :)
  Pernilla S recently posted…Med färger från Make Up Store.My Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Jaså? :) Jag är lite sugen på att köpa en Tangle Teezer enbart för att kunna jämföra :D

 9. Pernilla S skriver:

  Tycker den reder ut bättre plus att den har ju ett handtag, det har ju inte tangle teezer :)
  Pernilla S recently posted…Testat min spegel å palettMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge