Den här var inget för mig: Photo Finish 24 Hour Eye Shadow Primer

Den här var inget för mig: Photo Finish 24 Hour Eye Shadow Primer

Bland kommentarerna på Kicks.se så hyllar dom flesta Photo Finish 24 Hour Eye Shadow Primer men för mig så lägger den sig i veck.

”En ögonskuggsprimer som hjälper ögonskuggan att sitta på plats i 24 timmar, samtidigt som den återfuktar. Ger ett fantastiskt resultat. Ta på ett tunt lager, vänta 30 sekunder och ta sedan på ögonskuggan.”

Mig verkar den inte riktigt fungera på och jag vet inte varför. Efter en arbetsdag så ligger ögonskuggad i veck på locket. Det är 8-9h enbart. Jag applicerar primern och sedan väntar jag genom att göra något annat moment under tiden så jag väntar…men det verkar inte hjälpa?

Väldigt behaglig och enkel konsistens. Och den verkar räcka i en halv evighet. Tyvärr med tanke på att den fungerar ganska dåligt på mig ;)

10 av 11 recensioner på kicks.se verkar ju dock hylla denna. Och det var därför jag vågade mig på att köpa den. Meeeeeeen alla gillar ju olika och så verkar helt klart fallet vara med Photo Finish 24 Hour Eye Shadow Primer och jag kommer inte köpa den igen. OM jag nu inte av någon underlig anledning helt plötsligt lyckas applicera den så den fungerar.

Har du testat Photo Finish 24 Hour Eye Shadow Primer? Funkar den för dig?

Inlägget innehåller annonslänkar till kicks.se

Ett svar på ”Den här var inget för mig: Photo Finish 24 Hour Eye Shadow Primer

  1. Har inte provat den, men har glott på den. Ögonskuggeprimers är ju så jäkla luriga. I mitt fall så fungerar en viss produkt i typ två tuber, sen ba NOPE och så fungerar den aldrig mer. Oavsett ny tub eller ej. Då får jag hitta något nytt, ofta utan förvarning. Vetefan haha. Just nu funkar NYX HD svinbra men den var lite skakig där ett tag, glad att den repade sig. Orkar inte leta ny!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *