Posted by Wysteriia mars - 8 - 2012 17:54 12 COMMENTS

Ibland blir det lite snurrigt i mitt huvud.  Jag trodde nämligen redan jag har bloggat om denna lite närmare men det har jag tydligen inte! ;) Lätt hänt när man testar lite för mycket samtidigt ibland kanske :)

Om produkten: Smidig och skonsam Dip-in Nagellackremover! Svagdoftande, biologiskt nedbrytbar och skonsam mot ozonlagret. Tar bort lacket smidigt efter bara några sekunder! Den absolut mildaste removern för nagel och nagelband. Torkar ej ut nageln som nagellackremover vanligtvis gör. Refill: häll ut den förbrukade removern och fyll på från en 100- eller 250 ml flaska. För naturliga naglar (ej lösnaglar).

Min åsikt om produkten: Det tar mycket längre tid att få bort lacket med denna miljövänliga än den vanliga Dip-in removern, dessutom så är ”kudden” inuti olika och jag föredrar den vanliga här eftersom i denna miljövänliga så går den sönder. Den smular sönder kan man nog säga, lite trist! Men något som jag uppskattar med denna är att det verkligen märks att denna är skonsammare med naglarna! Torkar inte ut alls! Helt suveränt! Så orkar man med att det tar lite längre tid att få bort lacket + att kudden inuti inte direkt håller ihop så tror jag ni med torra naglar gillar denna!

Tidigare har jag gjort en kort vblogg inlägg om deras vanliga Dip-in som jag älskar och anser att alla borde ha hemma! Kolla klippet här. Denna torkar dock ut mer än den miljövänliga men det går såååå snabbt!

Jag kommer nog ha lite beslutsångest nästa gång jag ska köpa en Dip-in faktiskt. En som inte torkar ut eller en som går snabbt som tusan? Vi får se ;)

Tags : , Allmänt, Naglar/Händer, Produkter.

12 Kommentarer till 'Depend Dip-In den miljövänliga varianten.'

 1. delinda skriver:

  måste verkligen skaffa en sådan, on my list =)

 2. Tess skriver:

  Vart finns dem att köpa? Har tittat lite överallt, men inte hittat.

  1. Wysteriia skriver:

   Jag brukar alltid hitta på Åhlens och Lindex :) Har du någon av dom där du bor?

 3. sara skriver:

  tack! Har velat använde det glittret i en sminkning, men inte riktigt kommit på hur! :)

 4. Mmmm, det här är en av mina absoluta favoriter.

 5. Johanna Djerf skriver:

  jag älskar den vanliga!! blev helt fascinerad när jag snubbla över den hos en kompis, hade aldrig sett något liknande innan. sjukt bra! fort som attan går de plus att det är lite kul ;) haha

 6. Lenore skriver:

  Jag gillar den inte alls, föredrar den vanliga – alla gånger! Gillar inte hur fingrarna blir efteråt – alldeles oljiga och man måste torka av dem innan man lägger på nytt lack!

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Lenore: Det är nog all olja som gör att naglarna inte torkas ut :) Jag gillar det då mina naglar är ganska torra :) Är bara att skölja bort ju :)

 7. Blowfish skriver:

  Jag läste någonstans att det bara är att fylla på med ny remover när den börjar kännas dålig.. Stämmer det alltså? Jag har alltid bytt hela..

  1. Wysteriia skriver:

   svar till Blowfish: Ja det är bara att hälla i nytt! :) Kanske rengöra svampen som är i lite grann :P

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Martina: jo, men denna är miljövänlig och det är inte originalet som enbart heter dip-in :) Den är blå och denna miljövänligare variant är grön till förpackningen :) Om du läser texten så ser du att jag jämför denna miljövänliga och originalet lite med varandra :)

Leave a Reply

CommentLuv badge