Posted by Wysteriia mars - 24 - 2012 18:57 11 COMMENTS

Nu inför sommaren så lanserar Dior en ny serie med solpuder! Dior Nude tan som ger en solkysst look och pudret innehåller pigment som värmer upp huden för en naturlig solbrun effekt. Målet är att imittera en naturlig solbränna för alla hudtoner. Dior presenterar en rad nyanser som ska anpassa sig till varje hudton och ge en frisk glöd som ser naturlig ut. Beroende på hur du applicerar så kan du få en ljus naturlig makeup eller en mer intensiv. Denna bronzern finns i 6 nyanser varpå 3 passar att använda hela året och 3 passar att använda under sommaren!

För sommaren: 002 Amber, 004 Spicy & 006 Sienna.
För hela året: 001 honey, 003 Cinnamon & 005 Toffee.

Nyansen jag har fått som test är 004 Spicy och vid första anblick kände jag att den var väldigt mörk men tar jag bara lite lite lite solpuder så fungerar den alldeles utmärkt även på mig som är väldigt blek! :) Ska se till att testa det i några kommande sminkningar så får vi se vad jag tycker om den när jag testat den lite mer men vid första anblicken så gillar jag den :) Dom lanserar den som ett solpuder att använda under sommaren men jag är ju blek nästan all the time och kände att den funkade bra på mig ändå så länge jag tog sparsamt på borsten så klart :) Den lilla borsten som följer med är underbart mjuk! Like a lot!

Dessa solpuder lanseras v.16 (om cirka 1 månad) och kommer kosta 510sek.

Tags : , Bronzer, Produkter.

11 Kommentarer till 'Dior Nude Tan Solpuder.'

 1. Carolin skriver:

  VILL HA!!! Har varit på jakt efter ett bra solpuder sååå länge, men det är inte det lättaste att hitta ett som är absolut matt. Vill prova detta så gärna! kram

  http://minboudoir.blogspot.com/

 2. delinda skriver:

  åh vilken superprodukt! den står på min lista

 3. Ann Kykyri skriver:

  Det pudret skulle jag kunna tänka mig att testa, men snål som man är så kommer det aldrig att hända ^^

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till Ann: Nej lite saftigt pris men ett solpuder räcker ju oftast läääääääänge i alla fall :)

 4. Åh så snyggt det ser ut – och priset också :))

 5. Lindas stil skriver:

  Hej! Jag såg i något inlägg att du hade fått produkter från Palina, har du hunnit testa och isf – hur var dessa? Ha en härlig dag!

 6. Sanna skriver:

  sv: japp jag åker dit på fredagen och går på hockey med Linda-Pauline och sen sover jag hos henne en natt. Men natten mellan lördag och söndag vet jag inte än. Har inte hittat någon att dela hotel med så jag vet inte hur jag ska göra än tyvärr.

 7. Sanna skriver:

  sv: hon skulle bo hos en kompis. Ja men det löser sig på ett el annat sätt =)
  Listan tror jag kommer ut på måndag, har du haft en bra helg ?

 8. […] kvällskvisten! Kommer tyvärr inte riktigt ihåg vilka produkter jag använde men jag testade det nya solpudret från dior och ett nytt lipgloss från MAC som heter Kissable Lipcolour i nyansen Scandelicious. Älskar […]

 9. Ann Kykyri skriver:

  Haha mmh grymma bilder right ;)

  Jo asså, visst räcker ett solpuder längre, men frågan är om det verkligen är 500 kr bättre än budget varianten man kan köpa på HM för 79kr.

 10. […] pressed powder som puder. Brynen: Mörkaste nyansen i wet n wild Ultimate brow kit. Rouge/Bronzer: Dior Nude Tan & UNE Blush. Ögonskugga: Paletten knock on wood – den ljusaste enbart på locket. Eyeliner: […]

Leave a Reply

CommentLuv badge