Posted by Wysteriia mars - 12 - 2013 8:28 4 COMMENTS

Dior har kommit ut med Diorshow Mono som finns i 18 nyanser och den jag fick pressprov är Garden Party som är en svagt grön nyans.

Till vänster har jag swatchat skuggan ovanpå UD Primer Potion eyeshadowprimer och till vänster utan underlag öht. Som ni ser så är det väldigt dåligt med pigment i denna och en primer behövs absolut! Synd nog så upplever jag många av Diors ögonskuggor som att det är dåligt krut i dom.

På min blev denna väldigt diskret och avger främst skimmer samt en svag nyans av grågrönt. Jag hade UD Primer Potion under och då satt ögonskuggan hela dagen utan att lägga sig i veck, annars brukar ögonskuggor från Dior ha en tendens att smälta relativt snabbt tyvärr.

Alla 18 nyanser av Diorshow Mono:

Bildkälla.

Nyansen Garden Party får inga wow-skrik från mig tyvärr och det är ingen ögonskugga som jag själv hade köpt. Jag tror den lila 176 Lilas Mitzah eller 386 Blue Denim hade varit roligare att bekanta sig med! Ser även ut att finnas ett gäng fina bruna nyanser! Älskar Dior loggan som finns i skuggan så det är nästan synd att den försvinner när man använder ögonskuggan ;)

Finns redan i butik och online hittar ni dessa hos kicks.se för 330sek styck!

Tags : , Ögonskugga

4 Kommentarer till 'Diowshow Mono Eyeshadow – 424 Garden Party.'

  1. Ninni skriver:

    Den liknar väldigt mycket Erika F från Lancôme, men den skuggan har bra pigment.

  2. Andréa skriver:

    Fint.. färgen passar väldigt bra till dina ögon!

  3. Beautybylinda skriver:

    Åh skuggan ser ju väldigt fin ut :) synd på pigmenteringen! För 330kr förväntar man sig ju perfektion :)

Leave a Reply

CommentLuv badge