Posted by Wysteriia januari - 4 - 2013 13:59 5 COMMENTS

NYX Matte Smokey Look innehåller 8 ögonskuggor, 4 läppfärger och 1 ögonprimer Jag har testat dom tre skuggorna från vänster och inåt på den nedersta skuggraden senaste dagarna och känner mig supernöjd!

Så här har jag sett ut i Onsdags & i Torsdags när jag testat skuggorna ur NYX paletten som jag fått i en glossybox (extra beställda nyårsboxen). Det kändes väldigt lyxigt att få en palett fört 390kr (hos eleven.se) och det känns ju extra roligt när det är en väldigt användbar palett med dessa bruna/svarta nyanser! Perfekta vardagsskuggor så denna kommer bli välanvänd för när jag jobbar blir det oftast bruna nyanser som gäller :)

Jag har inte hunnit testa ögonprimern ännu eftersom jag inte förstod i början att det var en primer ;) Iqfiskmås! Har inte testat glossen ännu heller men det kommer väl :)

Tags : , Face of the day, Ögonskugga

5 Kommentarer till 'En liten titt på: NYX Matte Smokey Look, One Night in Morocco paletten.'

 1. NYX Winter in Moscow har jag varit nyfiken på läänge, men den här ser ju också riktigt fin ut! Tråkigt förresten att du inte kunde åka ner till Götet sist :(

 2. Dorion skriver:

  Där ser man! Jag lärme mig att det var en primer nu alltså ;) undrade liksom vad en läpprodukt gjorde bland skuggorna. haha!

 3. donnasandra skriver:

  Snygga! Vad heter nyanserna på sista bilden?

 4. delinda skriver:

  superfin, kanske något att satsa på när min palett tar slut

 5. Kashaya skriver:

  Fint.=) Testade också den paletten i veckan.

Leave a Reply

CommentLuv badge