Posted by Wysteriia november - 21 - 2010 15:22 14 COMMENTS

Igår när vi var på kupolen så hann jag i alla fall köpa 2 nya syntetpenslar till min lilla samling. En pensel som fungerar utmärkt som eyeliner pensel i strl 0 och en som fungerar utmärkt till att applicera läppstift med i storlek 4. Eftersom borstarna är i syntet så spelarr det ingen större roll om det står make up store på dom eller panduro, funkar precis lika bra! ;) Så alla borstar ni har i makeupväskan som är i syntet behöver ni absolut inte lägga ut någon större summa pengar på!  :) Tyvärr har dom inga snedskurna borstar men runda (som eyelinern) och den platta finns i flera storlekar, jag rekommenderar dock nummer 4 eller nummer 6 om ni har lite större läppar.

Tags : , Penslar/Verktyg/Makeupborstar, Produkter., Tips.

14 Kommentarer till 'En riktigt bra budgettips: eyeliner brush och lip brush!'

 1. Madde skriver:

  Håller med dig fullständigt det där med att köpa syntetpenslar för en billigare slant än Make Up Stores, Face Stockholm. Spelar absolut ingen roll varifrån de är. Har fyndat syntetpenslar på Clas Ohlson, Panduro och Färgaffärer =)

 2. Madde skriver:

  Tyvärr har inte jag heller hittat nån snedskuren pensel =( jag är ute efter en lite mindre smalare snedskuren pensel än dem man hittar hos Make up store m fl.
  Springer jag på någon nånstans till bra pris så skriver jag i din blogg =)

  Ha en fortsatt bra söndag :)

 3. Art By Tina skriver:

  Brukar också inhandla deras penslar – men jag använder dom till dess huvudsyfte=)

  Haha, samma här denna gång också, bor inte i en stad, det är garanterat mer en by, fast dom vill gärna själva kalla det en småstad. Jag skulle säga samhälle. By låter så ålderdomligt. Vinner jag i invånare? Här bor ca 3000.

 4. Ann skriver:

  Haha va lustigt att de finns på panduro =)

 5. Carina skriver:

  Använder du dessa i din MUA-väska också?

 6. AnnaViktoria skriver:

  sv: Ja det gjorde vi – hon som koreograferar visningarna för mus är väldigt bestämd med vad och hur hon vill ha det ^^
  Fick bästa goodiebagen som tack dock, massa roliga grejjer… kul för det brukar ju vara mest utgående produkter och sådär…

 7. Ellen skriver:

  Svar: Nordligast norrland; Kiruna. Nelly är ganska snabba på att skicka hit upp också. Men H&M.. Ibland hinner man fan gå upp eller ner i storlek innan leveransen kommit;)

 8. Kashaya skriver:

  Vad smart!

  Sv. Visst var det läckert? Kanske inget man skulle ha på sig till vardags men till en plåtning/maskerad eller liknande så skulle det vara riktigt läckert.

 9. Ellen skriver:

  Vet du hur ELFs Plumping lip glaze är?

 10. Tess skriver:

  Önskar att jag också gjorde flera inlägg på en gång. suck! nu kan man inte lägga upp bilder på blogg.se.

 11. jossie skriver:

  sv: allt är bara fint med mig :) haft en bra helg?

 12. Härligt att det finns budgetbutiker också ^^

  Jag gick aldrig till nå spådam men jag fråga en drömtydare utan att hon tog betalt (tack och lov) Men eftersom jag drömmer så ofta att jag är så redlös utan att ens ha druckit vatten så mena hon att jag kan känna att jag inte har haft kontroll udner dagen som har gått och det kan ju faktiskt stämma. Vad hon sa om dörren som jag inte kan låsa, jag vrider och vrider låset men det blir inte låst och det kommer jag inte ihåg vad hon sa. ;/

  Men tycker sånt är så intressant ^^

 13. maria skriver:

  Du har stulit min idé! Bara det att jag inte hunnit iväg och köpt en liten eyelinerpensel än..

Leave a Reply

CommentLuv badge