Posted by Wysteriia oktober - 9 - 2009 15:25 11 COMMENTS

Idag har jag och Maria varit ner till Huddinge centrum en sväng :) Då ingen av oss direkt hade några shoppingplaner så kände vi att det dög fint istället för att åka in till stan :)

Jag hittade ett matt lack från Isadora Wonder Nail (favvo lacket) och fick lov testa hur ett matt lack såg ut på, ovant men coolt! :) Färgen heter 195 Matte Velvet och det är mycket mattare irl än vad det ser ut på bilden, torkade dessutom hyper snabbt! :) 55:- på Kicks.

Måste ju ha en egobild på mig med ;) Toppen med dragkedjorna är ett av de få fynd jag gjorde i Spanien :)

Marias lilla blogghörna, det är här jag sitter just nu ;)

Tags : , Allmänt, Bilder., Produkter., Wysteriia slösar pengar.

11 Kommentarer till 'En sväng i Huddinge :)'

 1. Ann skriver:

  Jag har tappat bort ditt nummer =/ Har du mitt?

 2. Kinn skriver:

  va coolt med ett matt lack! de måste jag absolut testa! ^^

 3. ONE SMALL DREAM skriver:

  Jag tyckte väl att jag kände igen mig när den första bilden laddats klart… du är ju i mina trakter och rör dig :)

 4. Matt lack såg fint ut, måste nog testa det också :)

 5. Ja, lite smådrygt att be det skickas till Västerås först och sen till Oslo. Måste ju hinna prova för att evt skicka tillbaka det sen också.. men men. Det blir nog bra :)

  Hur har du det i Estocolmo då? Nu det är dags att vara kattvakt? :)

 6. Jag har ALDRIG varit i Huddinge Centrum. Jag skäms nästan. Jag har varit på sjukan på konferens och utbildning och transport m.m. men aldrig i själva centrum. Konstigt :)

 7. saralovisa skriver:

  Shit vad snygg du är!

 8. saralovisa skriver:

  oh vad snygg du är!

 9. Isabella skriver:

  Shit vad skumt det ser ut med matt lack! Hur är dte i verkligheten, snyggt/fult? Jag råkade blogga idag, fast jag har slutat, hahaha! Har du haft några blogguppehåll? Kan inte minnas nåt under tiden jag följt dig iaf… Hur som helst, ha en grym helg!

  Kram!

 10. LILITH skriver:

  tjenaaa bruden. antar att du drar hemåt nu? är du kvar i sthlm till nästa helg eller under veckan kanske du vill vara med mig och Sofie (pictureperfect.blogg.se) på en plåtning och sminka lite? ;) va sägs? kram!

 11. […] Nail lacken torkar! På detta lacket så ser man dessutom när lacket torkat då nageln blir matt. Ingen ny bild dock utan var lat och använde mig av en gammal från när jag var i huddinge ;) Underbart när man slipper sitta och vänta, i vad som känns som en halv evighet, på att lacket […]

Leave a Reply

CommentLuv badge