endel av mina nagellack.

endel av mina nagellack.

Det värsta av allt är att detta inte ens är alla mina nagellack….det bästa av allt är väl att det mesta är sånt jag fått i goodiebags. Massvis från Depend, Lumene, Mavala, Nubar, Trind, Claudia, Isadora, bys, viva la diva etc. Ska vara ordentlig och samla ihop alla lacken och lägga dem i påsen tillsammans med alla de andra framöver. Ja jag kan iaf lacka naglarna i en halv oändlighet utan problem!

24 svar på ”endel av mina nagellack.

 1. Svar: Tyvärr kan jag inte hjälpa dig, eftersom jag är dåligt insatt i betygsättning. Själv jobbar jag på lågstadiet. Jag tycker din kompis ska prata igen med syuon och lärarna.

 2. Jag har också en hel drös med lack, har en påse liggandes med lack somjag aldrig använder… bra att ha saker:P

 3. Äntligen nån som kan ge mig en match i antal lack. Tror jag ska visa dina bilder för min man. Han verkar tycka att jag inte behöver köpa flera nu… konstig kille… :-)

  1. haha finns nog fler som kan ge dig en match ;) Jag har ju iofs lackade naglar typ jämt så är väl enbart bra att det är så många så jag kan variera…;) öh..haha!

 4. men man måste ju ha lite olika att välja på!! jag har flera stycken som har nästan samma färg, men ibland räcker det inte med en nyans av rosa eller röd. ;D

 5. Jobbigt att inte jag har L på underdelen bara ;( Men jäkligt snygg var den iaf ^^

  Hehe, men det är bara att packa med det nödvändigaste :) Btw, det ska tydligen bli jättefint väder i dagarna så ta med dig nå lätta kläder :)

 6. Jag känner igen mig. Har själv tusen lack. Fast jag har fastnat i nästan bara svarta o röda. Du vet tusen i samma färg ; )

 7. Har bara hunnit samla på mig 9 lack, sedans i maj. Fast jag ångrar köpet av två lack ifrån depend, de var helt fel färg för mig. Annars gillar jag starkt Depend nagellack.

 8. Oj oj vilken samling :D Jag som trodde jag hade många haha.
  Mavala är ett av favoritmärkena. Tycker de är prisvärda och lättapplicerade, sen håller de bra å :D

 9. du som har koll på sånt med makeup. jag har hört att man ska förvara nagellack i kylen för att dom håller längre då. är det myt eller sanning?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *