Essie Limited Edition kollektionen Tropical Lights

Essie Limited Edition kollektionen Tropical Lights

Essie Tropical Lightsreggae and rum, sizzling hot, jewel in the crown, funships, classical cliché & can’t filmfest

Essie Limited Edition kollektionen Tropical Lights

När jag fick hem kollektionen Tropical Lights från Essie så tänkte jag ungefär  what the fuck är det här? Tydligen så ska kollektionen vara inspirerad av ”chica och lyxiga  St. Barths med färger så uppfriskande som en tropisk bris från de Karibiska havet.” Den här kollektionen känns absolut inte chic eller lyxig! Skimmer som känns frostigt och riktigt trista nyanser! Dom enda två som lockade mig vid första ögonkastet var: jewel in the crown & can’t filmfest men efter att ha sett Fröken Rosas swatches på alla lacken så är det verkligen bara jewel in the crown som känns någorlunda okej! Jag är glad att jag inte lagt ner mer av min tid på dessa lack för dom ser verkligen inte bra ut på!

Så här beskriver Essie färgerna:
reggae and rum -agave lime pearl
classical cliché – blue daiquiri pearl
sizzling hot – iridescent guava pink pearl
funships-  calypso coral pearl
can’t filmfest –   infamous fuchsia pearl
jewel in the crown –  ruby pink pearl

Tur det är en Limited Edition kollektion är min tanke! Jag tror jag aldrig har varit med om att jag tyckt en kollektion från Essie har varit så här ful tidigare?! Är det nån som tycker dom här känns wooooow?

Essie tropical light är exklusiv för H&M  för 129sek styck och är det bara jag som tror att Tropical Lights kollektionen kommer få lov reas ut?

5 svar på ”Essie Limited Edition kollektionen Tropical Lights

  1. Haha jag tycker inte heller att de ser särskilt snygga ut. Har märkt att jag oftast gillar mer klassiska färger och gärna utan sånt här skimmer. För min del får det gärna vara klara nyanser eller glitterlack! :)

    1. Men den här typen av skimmer är verkligen inte snyggt, känns galet otrendigt just nu! :P haha :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *