Ett nytt poträtt.

Ett nytt poträtt.

I somras så var jag på en fototräff i Falun tillsammans med ett gäng underbara människor. Jag plåtade med John för andra gången och en tjej som heter Therese var snäll och sminkade mig.

Tyvärr så blev det rörelseskärpa på bilderna så vi måste göra om plåtningen framöver men i början så tog vi lite poträtt så att Therese skulle få en bild där sminket syns lite bättre..de andra bilderna skulle nämligen vara lite på håll ;) Som ni ser så är det inget avancerat smink men snyggt ändå ;P och  håret var riktigt snyggt uppsatt :)

Jag ska ju till Göteborg i Oktober, undra om det är för kallt för en utomhusplåtning? ;) Kanske borde kolla med John om vi kan göra om det hela då…;) Idén är för bra för att låta bli att göra om den nämligen…

29 svar på ”Ett nytt poträtt.

 1. Jag är jätte nöjd med min make up utbildning det är så sjukt roligt. om du oxå vill jobba med smink tycker jag verkligen du ska utbilda dig för det är sjukt roligt lite stressande men roligt :)

 2. Ja, jag gillade speciellt det symmetriska mönstret som uppstod då man tog bild på den underifrån :)

  Det där var en riktigt vacker bild, du har så fina ansiktsdrag! Men ute i oktober? Det låter i varje fall kallt, själv skulle jag nog i så fall pälsa på mig den tjockaste tröjan jag kunde hitta, hihi :)

 3. Tjenare!

  Kortet vart super snygg!

  Själv har jag också modellbilder (bildgalleri) i min sida.

  Fast har det som hobby, tycker det e super kul!

  tack för att du tittade förbi min sida.

  Ha det så bra.

  Kramis

 4. PoRträtt heter det =) Har sett att du skrivit "poträtt" flera gånger men nu säger jag till :P hehe

 5. Hej! Undrar om du kan godkänna denna kommentaren, det är nämnligen så att jag skulle intervjua 4 unga mammor/gravida tonåringar. Men då TRE stycken inte svarat på intervjun så känner jag mig otroligt stressad då den ska ut ikväll… Får jag söka efter unga mammor samt gravidtonåringar till en intervju? Ni som är intresserade: Adda lisastein.blogg@hotmail.com så kan vi göra det snabbt! mvh http://lisastein.blogg.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *