Event med Real Techniques

Event med Real Techniques

�

_MG_2407

Igår kväll var jag på event med Real Techniques och Sam & Nic Chapman som står bakom borstarna och youtubekanalen pixiwoo som jag misstänker att alla ni skönhetsnördar redan känner till ;)

_MG_2439Hashtag för Real Techniques i Sverige!

IMG_2445Träffade Helen som jag inte träffat på jättelänge eftersom hon tidigare bott i Norge i flera år :)

IMG_2448Molkan hade även åkt till Stockholm för detta, roligt! :)

IMG_2449IMG_2455_MG_2460

Real Techniques har ju exploderat på senare tid och jag tror inte jag hört någon som inte gillat dessa borstar än så länge faktiskt! Jag har bara testat deras Stippling Brush än så länge så att få hem lite prover på borstarna – I´m so exited! Jag bad dom signa Blush Brushen så nu måste jag inhandla en ny sådan för den kan jag ju inte använda, får bli en prydnad vid sminkbordet :)

Alla RT borstar har syntetiskt borsthår och är otroligt mjuka! Jättebra med lite fler bra borstar på marknaden som har syntethår, tummen upp! Dessutom så är borstarna otroligt prisvärda och det är borstar som vi vanliga dödliga även har råd med! ;)

Än så länge så vet jag att borstarna säljs hos eleven.se, lyko.se och brallis.se men jag har dålig koll på om dom säljs i någon fysisk butik ännu. Någon som sett dom på tex Åhlens än?

Short translate: Real Techniques event yesterday and Sam & Nic Chapman were there! A lot of starstruck beautybloggers ;)

7 svar på ”Event med Real Techniques

 1. Wow vilken kväll du varit med om! På Åhlens finns dom inte (än), åtminstone inte i gbg men vem vet kanske i sthlm? Sephora tycker jag borde ha dom annars?
  Jag älskar borstarna, har köpt på mig ett par stycken och kan absolut tipsa om starter settet, blush brush och expert face brush. Har hört väldigt gott om puder borsten också. ^^

  1. Dom fanns på elevens butik i Sthlm men jag hade så ont om tid så hann inte åka dit, typiskt! :(
   Men jag hoppas och ANTAR att dom kommer säljas på både Åhléns och kicks snart :)

 2. Åh vad roligt med event! Anna (FruVesa) sov hos mig för att kunna gå, hon var så glad när hon kom hem. Jag önskar jag hade fått inbjudan jag med, bara för att få träffa systrarna, de är ju så himla coola!
  Jag älskar också deras borstar :)

  1. Men gud jag missade helt att FruVesa var på plats ;S

   Ja dom var supertrevliga båda två, känns som jag kommer bli duktigare på att följa dom på YT efter detta ,haha :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *