fick en present av mamma :)

fick en present av mamma :)

I år så tog mamma till sig min lilla önskelista och jag fick dessa ceramiska värmespolar från babyliss i försenad födelsedagspresent! :) Har dock inte hunnit testa dem ännu men jag vet att dem är bra då jag använt dem på en modell tidigare! ;) Blir helt klart att testa denna så fort det blir lite utgång här hemma och den kommer troligtvis få följa med på någon plåtning framöver! :D

Dessa värmespolar går bland annat att köpa HÄR.

Tack mamma :)

20 reaktioner till “fick en present av mamma :)

  1. Tack så mycket. Enkla bilder, men lite mysiga iaf.
    Upp å ner hela tiden. Mycket som påminner omd et som varit. Har inte haft ork och börjat rensa bort än. Men det hjälper mycket med alla som snackar med mig och analyserar det jag säger och tänker på. Ska flytta upp lite till stockholm till stina och tobias, så jag får börja jobba mer i stan där. Det var ju tanken med M med att kunna flytta ihop osv, men det sket sig ju det med nu så. Men de tyckte jag skulle komma dit och bo lite hos dem där. Otroligt snällt. ag behöver komma bort med, även om det nu råkar vara till stan jag förknippar de senaste 2 åren med men ja, det visar sig. Tack för du frågar.

  2. Jag har en äldre variant av de där. Blir ju jättefina lockar! Men som alltid så lägger sig mitt hår på ett kick. Enda gången det höll sig var på studentbalen och då använde vi typ en flaska spray.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge