Posted by Wysteriia januari - 24 - 2013 9:52 ADD COMMENTS

Ni som följer mig via instagram har nog märkt att jag försöker träna ganska ofta och då blir det ganska tråkigt att alltid ha samma träningskläder! Jag är i alla fall en sådan person som känner mig mer peppad om jag känner mig bekväm i det jag har på mig och det gör jag inte riktigt i byxor från H&M som det börjat bli småhål i från alla tvättar….hahaha!

Så jag har väntat på att det skulle komma lite träningskläder till Campadre.se eftersom jag haft lite pengar där att shoppa för :) Och idag kom finally Casall så jag var snabb och klickade hem tightsen här ovanför :) Helt gratis, den bästa shoppingen som finns det ;) Så nu hoppas jag dom passar :)

Bli gärna medlemmar på Campadre via den här länken och sen när ni värvar era vänner så får ni 100kr att handla för när dom genomfört sitt första köp :) Inte så illa va? Jag älskart! :)

Det är självklart inte enbart träningskläder dom har ;) Utan även barnkläder, inredning, smycken, skönhetsprodukter och sen har dom faktiskt en kategori som heter ”Campadre Travel” med erbjudanden på resor, hotell etc :)

Tags : , Tips.

Leave a Reply

CommentLuv badge