Posted by Wysteriia januari - 9 - 2010 10:18 4 COMMENTS

nu har finest något som dem kallar för finest awards och ni kan läsa om det här. jag har so far inte nominerat i alla kategorier, klurigt ju! Men i några kategorier så har jag nominerat bla Ulrika Colorelle, Simon Stålros, tgifridays, svårt att lista ut i vilken kategori va? ;) med flera och några har jag kvar att klura på. som tex årets tv-personlighet..önskar jag kunde komma på någon ”bara sådär” som jag gillar men gör inte det..jag kollar för lite på tv numera ;)

Jag ska väl se om jag lyckas komma på någon att nominera i kategorierna jag har kvar eller om jag kort o gott struntar i det! ;)

Nominera bloggare, restauranger, nattklubbar etc kan ni göra HÄR i alla fall.

Tags : , Allmänt, Tips.

4 Kommentarer till 'finest awards.'

 1. Marika skriver:

  Jasså då får jag kolla in sidan:) Tgi fridays i malmö jobbar syster min:)

 2. Nej jag hann ju tyvärr (FAN) inte se Gudrun! Väntade ända till 21.05 för att jag skulle hinna men sedan kunde jag inte vänta längre då jag började 21.15. Men får titta på nätet nu. Hörde dock att hon gjorde en snygg entré och var duktig, trodde jag aldrig. :D

 3. Ulrika skriver:

  Åh, så rar du är! Vad händer denna lördag då?

 4. Stephanie skriver:

  Röstade du inte på din egen blogg ;)

  Jag vet i alla fall at du har fått minst en röst :)

  Undrar en sak ifall du vill blogga hos mig någon gång i framtiden som gästbloggare. Har fått en del sminkfrågor, varför de frågar mig vet jag inte tänkte att du kanske skulle kunna svara på lite frågor, och såklart få namn och länk till din blogg.

  Just det, gick du på Avatar?

  Kram

Leave a Reply

CommentLuv badge