Fleur de sante.

Fleur de sante.

Jag hittade precis igen en ”ny” webbshop med makeup, hudvårdsprodukter, kroppsvård, hårvård och olika doftserier – Fleur de sante. Jag har inte sett denna tidigare så jag har precis gått igenom deras sortiment lite och hittar flera makeupprodukter, hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter som jag skulle vilja testa. Någon som har någon erfarenhet av denna webbshop sedan tidigare? Risken finns att jag kommer testa denna webbshop framöver :) Klickar ni er in på sidan så läs texten längst ned! Det står bland annat lite info om att det är naturlig skönhetsvård som inte är testad på djur och innehåller inga animaliska ingredienser. Det låter ju helt klart superb! :)

4 svar på ”Fleur de sante.

  1. Hej!:) Har en fråga.. Vet att du hade uppe en länk från top model avsnitten för ett bra tag sen.. Samma sida som man kan kolla på film på.. Har letat efter sidan i flera dagar och tänkte om du vet vilken jag menar? :P Ha det bra, kramar!

  2. ja det är segt :/ aah dom har en klubb man kan gå med i. Jag var med i den innan, då får man hem massa smink och hudvård, liknande yves roche

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *