Posted by Wysteriia november - 15 - 2009 20:33 4 COMMENTS

Jag hittade precis igen en ”ny” webbshop med makeup, hudvårdsprodukter, kroppsvård, hårvård och olika doftserier – Fleur de sante. Jag har inte sett denna tidigare så jag har precis gått igenom deras sortiment lite och hittar flera makeupprodukter, hudvårdsprodukter och hårvårdsprodukter som jag skulle vilja testa. Någon som har någon erfarenhet av denna webbshop sedan tidigare? Risken finns att jag kommer testa denna webbshop framöver :) Klickar ni er in på sidan så läs texten längst ned! Det står bland annat lite info om att det är naturlig skönhetsvård som inte är testad på djur och innehåller inga animaliska ingredienser. Det låter ju helt klart superb! :)

Tags : , Allmänt, Produkter., Tips.

4 Kommentarer till 'Fleur de sante.'

 1. Alexandra skriver:

  Hej!:) Har en fråga.. Vet att du hade uppe en länk från top model avsnitten för ett bra tag sen.. Samma sida som man kan kolla på film på.. Har letat efter sidan i flera dagar och tänkte om du vet vilken jag menar? :P Ha det bra, kramar!

 2. SVAR;

  Nej du missade inget faktiskt :) Det var lika dåligt som alla andra år :P haha! Men men det var lite mer underhållande det här året eftersom man hade kunnat vara ”en av dem” :)

 3. Martina skriver:

  ja det är segt :/ aah dom har en klubb man kan gå med i. Jag var med i den innan, då får man hem massa smink och hudvård, liknande yves roche

 4. Martina skriver:

  jag vet inte, fick typ ansiktskrämer, minns inte om dom var bra. fick dock ett jättefint halsband och armbands set i pärlor.

Leave a Reply

CommentLuv badge