Posted by Wysteriia mars - 20 - 2014 1:53 11 COMMENTS

passport

Igår (eller…? jag är så dagvill så hälften hade räckt!) så var jag till Mora och förnyade mitt pass! Jag är imponerad själv över att jag gjort detta innan passet ens gått ut! Självklart fick det lov bli en diskret och tidlöst (eyeliner med fet vinge kommer jag nog ha hela livet) så jag inte står där om 5 år och undrar vad faen det var jag tänkte! Det kändes alltså inte läge för en brun läppenna denna dagen ;)

I början på April ska jag nämligen iväg till Österrike för att uppleve Sällskapsresan Snowroller med det jobb jag har haft hela vintern! När jag googlar på Tux i Zillertal så får jag seriösa snowroller feelings ;) Jag hoppas det inte ska vara sviiiindyrt att åka skidor för det känns ju nästan som ett måste att åka en dag i alla fall :) Annars kommer jag nog utforska området mer med kameran i högsta hugg :) Det jag tycker är roligast med denna resa är att jag kommer besöka en plats som jag antagligen aldrig hade besökt annars :)

Och i Maj blir det Rom i ytterligare ett sällskapsresans stuk (svårt att tänka mig något annat!) med en av mina bästa vänner! Jag ser framför oss hur hela resan kommer bestå av skratt, vin, gamla byggnader och förhoppningsvis lite solsken! Jag är dock väldigt säker på att vi hade haft skitkul även i ösregn! :) ☂

Bästa våren på länge is coming up! Att se sig omkring på jorden måste ju vara en av meningarna här i livet! Det och åka raggarbil hela somrarna ;) I alla fall i mitt liv :) Jag känner ett lyckorus över att jag ska få pricka av ytterligare en av mina måste se innan jag dör platser! ♥ En att pricka av….femhundraelva to go! ;)

 

Tags : , , , Wysteriia reser.

11 Kommentarer till 'Förnyat passet makeupen!'

 1. Ann Kykyri skriver:

  Åh va härligt att du ska få resa! Och du kommer att älska Rom, det är en underbar stad =)
  Ann Kykyri recently posted…Divinemagazine Mars 2014My Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Jaaa jag har lääääängtat så efter Rom!!! :D Har inte ens kommit iväg än men jag har redan börjat fundera på vart nästa resa ska gå ;) Måste veta så jag vet hur mycket jag måste spara ju…hehe

 2. Camilla skriver:

  Härligt att ha så roliga saker att se fram emot! :)
  Camilla recently posted…FOTD – My Everyday Make UpMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Åååh ja! Känns helt underbart :D

 3. Nicolina Viklund skriver:

  Sjukt snygg sminkning!
  Nicolina Viklund recently posted…Smokey gold.My Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Tack så mycket! :D

 4. Christine skriver:

  Underbart! :-)
  Christine recently posted…Cabo Blanco NaturreservatMy Profile

 5. Kerstin skriver:

  Vad härligt med resplaner!
  Kerstin recently posted…Turkosgrön onsdagMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Ja gud så jag längtar!! :D

 6. Snowroller-resa, vill också! Jag ska också förnya passet alldeles snart så har googlat lite tips på bäst makeup för det ändamålet :)

  1. Wysteriia skriver:

   Åh vart ska du resa någonstans? :D

Leave a Reply

CommentLuv badge