Foundation: Isadora high performance.

Foundation: Isadora high performance.

På första bilden är jag helt osminkad och som ni ser så har jag flera ”problemområden” med röda partier och att jag är lila under ögonen. På andra bilden har jag använt Isadoras high performance foundation och det är allt jag har använt! (jag har inte pudrat mig heller så jag är lite blank i hyn) Skapligt bra den täcker va? I love it! Detta är en flytande foundation (jag är mer van vid cremefoundation) och jag applicerar den med svamp eftersom jag inte kan hitta min foundationborste men det funkar precis lika bra tycker jag :) Den har även SPF12 vilket jag tycker är ett stort plus! Om den håller hela dagen? Jag har en tendens att bli lite torr i hyn under dagen när jag använder denna men däremot så blir jag inte alls lika blank i t-zonen som jag brukar bli så det är väl lite pest eller kolera över det hela ;) Sedan kan torrheten även bero på att hösten är på väg då min hy är väldigt känslig mot det men att den blanka t-zonen inte alls kommer lika snabbt som den brukar = thumbs up!

Jag har även köpt två foundations för att kunna blanda till en ton som är mer rätt för mig. Diamond Beige som är lite gul (jag är väldigt gul i tonen) och en Rose Beige så att basen inte ska bli för ljus. Det blir lite dyrare men nyansen blir mer korrekt och sedan får man ju tänka på att jag kommer ju ha foundation som räcker lite längre ;)

Jag gillar denna starkt i alla fall, helt klart ett ruskigt bra budgetköp! Kan helt klart tänka mig att köpa dessa igen! 150kr styck kostar dem och finns väl hos Åhlens, Kicks etc och jag inhandlade mina på Konsum ;)

11 svar på ”Foundation: Isadora high performance.

  1. Jag håller med dig, man börjar få lite panik över hur man ska kunna plåta under vinterhalvåret =/
    Fick också en inställd plåtning, imorgon… hoppas kunna hinna en modell som kan ställa upp med kort varsel :P

  2. Kul att du också gillar den, ska kika på den ljusaste nyansen nu till vintern, hoppas att den passar mig med! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *