Posted by Wysteriia februari - 8 - 2012 14:32 10 COMMENTS

På fredagkvällen så bjöd Essie oss på en fantastisk middag på restaurang Bocca i Tallinn. Det första jag reagerade på var den otroligt vackra fotoväggen som fanns i rummet som vi fick. Så här skulle det gärna få se ut hemma hos mig! :)

Nästan hela sällskapet. Caroline saknas eftersom det är hennes bild så hon står bakom kameran :) Närmast kameran på vänster sida och inåt: Elin, Julia, Anne, sen satt Kicki där men hon syns inte är någon annanstans? :), Therese från Essie & Tina. Närmsta kameran på höger sia och inåt: Jag, Johanna, Caroline (som tar kortet), Bella, Sanna & Malin :)

Jag satt bredvid Johanna vid middagen :) Johannas bild!

Mittemot mig satt härliga Elin & Julia :) Julia var dock inte riktigt med på att jag tog kort så hon tittar ju åt helt fel håll ;)

Min trerättersmiddag :) Räkor, Kyckling & Citronkaka :) Huvudrätten och efterrätten var såååå god :) Förrätten var sådär då den var väldigt smaklös men 2 av 3, inte illa pinkat ;)

Tillbaka på hotellet så var vi ett gäng som satt kvar och snackade lite (ok dom snackade, jag var så trött så jag lyssnade mest ;P) och ett tu tre så dök Julia upp med två flaskor bubbel! Cutie! <3 :D

Jag hade verkligen en underbar fredag med och än har jag inte berättat klart om min helg i Tallinn tillsammans med dessa underbara bloggtjejer och Daisy Beauty! :D Och ett stort tack till Essie för en underbar eftermiddag och middag! <3

Tags : , Bilder., Bloggevent

10 Kommentarer till 'Fredagkvällen i Tallinn, Essie bjöd på middag på restaurang Bocca.'

 1. Maria S skriver:

  Sv: Förstår att du behövde vila lite nu när du är hemma igen :) Kanske ses vi i helgen nått? miss you :)

  Käket såg smaskigt ut där du :D skumpan med ;)

 2. sv; men det är ju absolut inte tråkigt! men jag hade inget val för jag äger ingenting färgglatt haha!

 3. Maria S skriver:

  Sv: Ja fredag låter som en trevlig idé :) Jobbar du till kl 20 då?

 4. Nilma skriver:

  Den maten såg inte helt fel ut!

 5. jag har en fråga—jag skulle behöva värmeskyddande grejs då jag gör lockar i mitt hår.. vilket kan du rekommendera? vilket tycker du e bäst? får inte kosta rent för mycket? vart köper man det?

 6. Kashaya skriver:

  Såg trevligt ut det där.=)

 7. Aida skriver:

  Sv: Jag hade bara hört bra saker om Big Bold Macara så jag blev jättebesviken när den inte fungerade lika bra för mig. Brukar aldrig ha problem med IsaDoras mascaror. Jag kanske fick ett dåligt exemplar som hade hunnit torka ut?

 8. Aida skriver:

  Vilken underbar resa ni verkar ha haft i Tallinn! Så avis! =)

 9. Maria S skriver:

  Sv: Vi har inga speciella helgplaner alls mer än att mira ska på gympa med mange på söndag så fredag eller lördag spelar ingen större roll för mej men lördag lär man ju ska se festivalen ;D Följer du den ?

 10. Gaymasen skriver:

  Åhhh myyys och muuums! :-D

Leave a Reply

CommentLuv badge