Posted by Wysteriia maj - 26 - 2011 17:11 5 COMMENTS

Just nu är jag heeeeelt slut men glad :) Har varit på en liten lunchdate med Maria på Dalgatan 118 här i Älvdalen och sen hängt lite hemma hos henne innan jag åkt och träffat Ann Louise för att låna lite av hennes kläder till helgen (ska på fototräff) och hos henne så började fotoidéerna spruta ur mig så nu jäklar ska det planeras plåtningar i sommar och jag tänkte även lura hit en fotograf ;) hihi! Peppad! Sen har jag varit hem till pappa för att låna en minidator att ta med mig i helgen med mobiltbredband :) Tack och lov går ju pappa på varenda telefonförsäljare som ringer så han har två minidatorer med mobiltbredband…;) haha!

Eftersom jag åker till Hallstahammar imorgon på fototräff hela helgen, läntar!, så måste jag försöka packa ikväll men samtidigt så har jag massvis med blogginlägg som bara väntar på att skrivas så något mer blogginlägg idag blir det nog ;)

Nu måste jag fixa mig lite mat snart och försöka komma igång med packandet inför helgen…mycket som ska med! hehe!

Tags : , Allmänt

5 Kommentarer till 'full fart hela dagen, så jäkla härligt! :)'

 1. Blue Velvet skriver:

  Ska du resa dit som Mua, fotograf eller modell?

 2. Maria S skriver:

  Ja tack för trevlig lunchdejt och gott värre var det oxå :) höll på att äta mej in i ett koma nästan :)
  Nu blir jag nyfiken på vad det är för en massa nya fotoidéer du fått ju :D
  Ha det så kul i helgen!

 3. […] vilket jag inte är van vid att applicera bronzer med. Jag har testat den snabbt till dagens makeup som ni ser en bild på här. Det fungerade utmärkt och jag tror att jag kommer vara van att använda denna efter några […]

 4. ville bara säga att du är vacker! kram

 5. CJ skriver:

  SVAR: Haha, eller hur! :)

Leave a Reply

CommentLuv badge