Posted by Wysteriia maj - 28 - 2011 12:50 8 COMMENTS

Fotograf: Jessica Wikström, Mua: Sara Maria Ahrenius.

Jag hade verkligen inte tid eller ork att sitta vid datorn igår och nu på förmiddagen så har jag sminkat två modeller så just nu sitter jag mest och känner mig lite småtrött och slö för mitt matintag har det fuskats rejält med! Ikväll ska vi äta middag nästan hela träffen på hotellet och jag misstänker att min magsäck kommer vara mindre än vanligt ;) Inte ok!

Jag har känt mig så upptagen så jag har inte tagit en endaste BTS :( Riktigt dåligt av mig men jag ska snart börja sminka mig själv inför en plåtning så ska se till att fota mig själv så ni får se sminket i alla fall :) *försöka komma ihåg*

Igår sminkade jag mig själv och lekte modell för fotografen Kristin Lundberg, efter det smikade jag Emelie Ö till fotografen Marcus Löfdahl och jag har fått se bilderna i hans kamera och det ser ut att vara nya favoritbilder till muaportfolion :) Sen sminkade jag mig själv till en plåtning med Ann Kykyri. Såg någon bild i kameran som såg riktigt bra ut så jag håller tummarna :) Var inte 110% nöjd med mitt smink jag la till för förändringen så får se ;)

Idag har jag sminkat en modell till Ann Kykyri, en blöt makeup som var lite småjobbig så kände mig inte 110% nöjd då heller men jag hoppas verkligen den blev bra på bild! Det var en utmaning i alla fall :) Sen sminkade jag min Ingela efteråt och nu sitter jag här och känner mig helt matt och önskar att det vore någon mer i stugan som var lunchsugen…typ ;) hahaha! Men jag har tryckt i mig en näve chips så jag håller mig vaken ;)

Nu ska jag städa av röran jag orsakat på bordet efter sminkningarna och sen enbart ha det som jag behöver till min egen makeup framme :)

Vet ni vad ni måste göra för min skull?! Glida in HÄR och rösta på Wysteriia :) Det är en tävling som Dala Demokraten håller i och jag är en av dom utvalda. Kan vinna en spa helg bland annat :) Det är en röst per dag och IP och då det är lite röstfiske som kommer avgöra (känns det som) så hoppas jag alla ni är duktiga och kommer gå in HÄR varje dag och rösta på mig nu! ;)

Kommer berätta mer om tävlingen sen när jag kommer hem i ett eget inlägg :)

Svarar inte på några kommentarer nu heller utan tar det när jag kommit hem :) <3

Tags : , Allmänt

8 Kommentarer till 'Glider in här lite snabbt!'

 1. Filip skriver:

  Halloj. Tänkte bara önska lycka till i bloggtävlingen :-)

 2. Just Another Crazy Blonde - With Just Another Stupid Blog skriver:

  Jag älskar det där fotot! :)

  Angående Paris så har jag flygit med Ryanair från Skavsta och landar då på Beuvais – som ligger lite utanför centrala Paris, det går bussar in till centrum (Centre Pompidou tror jag det är) för 13 Euro enkel resa. Det tar runt en timme.

  Jag bodde på Bastille Baudelaire Hotell som inte alls var så fint som på bilderna, utan mycket annorlunda, men det kostade bara 1100 kronor för tre nätter som sagt – på Booking.com kan man söka utifrån område, billigt pris eller ranking m.m. har du tittat där? :)

 3. Barbro skriver:

  Har röstat :)

  1. Wysteriia skriver:

   Tack vad snäll du är :D

 4. Maria S skriver:

  Kommer såklart rösta järnet :D
  Nu är jag hemma igen & trött som en get :P
  Ska bli kul att se va ni fått till för bilder där sen :)

 5. Linda skriver:

  Röstat:D

 6. Linda skriver:

  Kommer rösta få dig varje dag !:D

Leave a Reply

CommentLuv badge