Glossybox – Beauty Is Passion!

Glossybox – Beauty Is Passion!

Februariboxen levererades i en jättefinbox med en massa pussmunnar och temat var: Beauty Is Passion! Och denna månaden blev jag faktiskt riktigt nöjd med innehållet i min box! Av 6 produkter så kände jag yeeey till hela 5 av dom!

Det jag fick i min box:
Karameju Natural Konjac Sponge som är en rengörningssvamp som exfolierar milt! (Allts som exfolierar är kärlek!)

The Body Shop baked-to-last eyeshadow och ögonskugga är ju alltid trevligt och denna nylansering från TBS har jag inte testat tidigare!

Anatomicals puffy the eyebag slayer wake up under eye patches som ska hjälpa till att trolla bort fina linjer, ge lyster och ska även vara bra mot svullnad samt mörka ringar. Ett litet mirakelplåster?

Nougat London sparkling body shimmer som är den produkten jag inte ser framemot att ens testa. Ordet body shimmer gör mig avskräckt! Jag gillar inte skimmer och absolut inte på kroppen! Tyvärr!

Nagellacket Hot Make-up i nyansen passion som inte direkt känns som en ny nyans men nagellack i starka nynaser = alltid kul!

Och bonusprodukten Läkerol i smaken raspberry lemongrass har jag redan ätit upp! Smarremums!

Bra box glossybox! Denna månaden var det absolut ingen snoozefest när jag öppnade min pussmunslåda! Pluspoäng för själva lådan som kommer få agera lite sminkförvaring här hemma hos mig! Glossybox kostar 139:- per box och du får en hem i postlådan varje månad!

Vad fick ni i Er glossybox? Är ni lika nöjda som mig? :)

5 svar på ”Glossybox – Beauty Is Passion!

  1. Jag bor i England och det verkar som att vi får ungefär samma saker i våra lådor – förutom att vi får sakerna i en Glossybox en eller två månader innan er. Jag fick också den där shimmern och tänkte exakt samma! Dessutom… den där lösa glansiga glittriga rosa färgen lockar verkligen inte mig att ta den på huden?! Dock fick vi Lindt choklad i vår box som extra, käkade jag på en gång – haha!

    1. Svar till Frida: Jaså? Du vet alltså långt i förväg vad vi ska få? Haha! ;D Ja men choklad lät ju inte helt fel…varför fick inte vi det? Vill haaaaa! :P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *