Glossybox Maj 2016 – Wing it!

Glossybox Maj 2016 – Wing it!

Glossybox

Senaste glossyboxen har trillat in hemma hos mig! Denna gången är temat ”Wing it” och ska stå för  självsäkerhet, livsglädje och positivitet kan vi läsa på kortet i lådan! Wing it för mig låter ju som en eyeliner, men någon sådan hittade den här eyelinerjunkien tyvärr inte i sin box ;) Jag förstår mig som vanligt knappt på temat och själv innehållet i boxen, ser inte riktigt sambandet.

GlossyboxInnehållet i min box:

– Benton Cosmetics – Snail bee high content mask 16sek styck och jag antar att det bara är en mask i förpackningen. Det är en vårdande fibermask som ska återfukta, lyfta och ge en lugnande effekt på huden.

Studio 10 – Brow lift perfecting liner – denna ska alla ha fått i sin box som jag förstår det! Dubbeländad ögonbrynspenna! Den ska ha en ”universell nyans” (vad mena med detta? Passar alla i den?) i ena änden och en highlighter i andra änden! 260sek styck vilket är en jäkla massa pengar för en ögonbrynspenna så jag blir väldigt nyfiken även om jag känner att den så kallade universella nyansen känns en aningen ljus.

Glam of Sweden – Lösögonfransar  – Ja lösfransar är ju alltid trevligt och dessa känns som ett par jag faktiskt kan tänka mig bära, ser lite väl långa ut men det visar sig när dom väl sitter på! 39sek för en förpackning så bra pris!

– Trind – Cuticle balsam – En produkt i provstorlek! Är det något jag är i behov av så är det produkter till mina torra nagelband så det ska bli spännande att testa även om det känns som att provet inte kommer räcka så länge!

– Renlive – Derma Feed Intensive Care – Denna ska ge omedelbar effekt på trött och glåmig hud! Detta är också ett litet prov så det känns inte som jag kommer hinna få någon direkt uppfattning. En orginalprodukt kostar 999sek med 10st á 3 ml så det känns ändå väldigt spännande att se om jag får någon omedelbar effekt som jag faktiskt ser!

Känner lite dubbelt inför min glossybox, allt känns användbart även om det känns som brynpennan kanske inte passar just mig. Produkterna jag känner mig mest pepp på är de två hudvårdsprodukterna: Benton Cosmetics – Snail bee high content mask &  Renlive – Derma Feed Intensive Care och även Trind Cuticle balsam som jag hoppas att jag kommer komma ihåg att använda lite regelbundet ;) #Senil

Glosybox kostar 139sek per box och den skickas ut en gång i månaden! (annonslänk)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *