Posted by Wysteriia oktober - 7 - 2013 11:20 6 COMMENTS

Månadens box var verkligen en snoozefest i mina ögon, det var helt enkelt inte mycket som fick mig att klappa händerna och hoppa på stället denna gången.

Weleda Millet Nourishing Shampoo 129kr för 190ml (nylansering) – Varför skickades det inte med ett prov på ett balsam? Det känns ju mest logiskt om man får både och så man kan prova ordentligt.

Bellapierre cosmetics Mineral Shimmer Powder 139kr för 2.35g – Skimrande mineralpuder, jag som trodde det var en ögonskugga vid första anblick. Jag tycker inte om att ha skimmer i ansiktet (ev. kanske som highlighter men det är väldigt sällan) och när jag läser om produkten så tänker jag på Edward i Twiliht och hur han skimrar i solen…kanske inte riktigt så jag vill se ut.

Trind Nail Balsam 119kr för 9ml – Ska hjälpa att återskapa fuktigheten i nageln. Jag gillar Trind Nail Repair så denna kommer jag testa!

Balance Me Shine on Tinted Lip Salve, Super Soft Beige (nylansering) 129kr för 10ml – Ett gloss åt det bruna hållet? Det blir inte brunt på läpparna men mina blev någon nyans mörkare än vanligt. Luktar riktigt gott så synd på nyansen, brunt är något jag väldigt sällan har på mig.

L’ Occitane Almond Shower Oil 190kr för 250ml – Duscholja ala mandelolja! Denna ser jag också framemot att testa!

Extra gåvor: Glossybox ögonmask och två filmer från film2home.se (ego & the great gatsby) varpå jag redan sett den svenska filmen ego så vill någon ha mitt presentkort (eller vad det kallas?) till den så säg till!

Jag tror jag blivit lite för bortskämd av Glossybox för denna boxen var en rejäl snoozefest och fullsize produkterna var inget som lockade öht och då skulle jag säga att boxen inte är värd 139sek då proverna var mer intressanta! Bra tema på boxen men innehållet…det har jag gnällt klart om nu! ;)

Jag ser det hela positivt och tänker att nästa glossybox antagligen blir roligare!

Tags : , Glossybox

6 Kommentarer till 'Glossybox September – Beauty That Matters.'

 1. Camilla skriver:

  Håller med dig helt och hållet. Jag tyckte dessutom att lipglosset hade konstig konsistens, liksom grynigt. Kändes nästan som att det var något fel på det.

 2. Förstår att du inte hoppade jämfota av glädje. Inget wow i den boxen….hoppas de skärper sig….:-)

 3. wooltiti skriver:

  jag blev typ halvblind av ögonmasken. hade den på mej en stund sen såg jag jätte suddigt i över en timme.Skit läskigt. Jag slängde den efter det, haha

 4. Sandra skriver:

  Just det! Nu påminde du mig att jag måste testa ögonmasken :)

 5. Malin skriver:

  Jag vill gärna ha presentkortet till filmen om den finns kvar! :)

 6. […] förra månadens snoozefest så är jag väldigt glad över denna boxen! Många intressanta produkter och ett innehåll som […]

Leave a Reply

CommentLuv badge