göra ett försök att krama kudden kanske.

göra ett försök att krama kudden kanske.

Fotograf: Tobias Fischer. (Man kan faktiskt se mina gamla tänder på denna bilden ;P)

Jaaajemen nu är det läggdags här. Är riktigt trött så snart är jag nog övertrött! Imorgon måste jag sluta skjuta upp saker och få saker och ting gjorda!! Som att tvinga brorsan att byta vinterdäcken på min bil innan jag hinner drutta i diket någonstans ;) Jag tänkte att om jag skriver det här så faktiskt jag tar och gör det? *hoppas* Inte druttar i diket alltså utan ber min bror byta däck på bilen ;)

God natt alla sötnosar! :)

7 svar på ”göra ett försök att krama kudden kanske.

 1. hej !
  Då jag verkligen brinner för att bidra till cancerforskningen så har jag nu startat en insamling till Rosa Bandet på min blogg och undrar om du kanske är intresserad av att bidra ?

  Allt du behöver göra är att
  SMS:a BESEGRA 1885 till 72988 för att skänka 50 kr till insamlingen.

  Om du skriver in ditt namn efter insamlingens idnummer kommer det att synas på gåvan. Annars blir din gåva presenterad som anonym.

  Exempel: BESEGRA 1885 Moonzanna

  Det skulle betyda mycket för mig och för forskningen.
  Tack på förhand !
  Kram Sanna

 2. Haha ja kan vara bra att få ngt gjort ;P AJg har då blivit dunder förkyld :/ Så jag får se om det blir ngn langoskväll för min del? :/ <3

 3. borde du inte ha bytt till vinterdäck för länge sedan? Du får lära dig att byta, det är inte så svårt! Jag byter mina själv, mamma och mikael tvingade mig till det ett år så nu gör jag det utan problem. Mikael drar bara till mutter lite extra efter att jag gjort det! Lycka till med packningen!!

  Ja, vist kan vi styra upp en session!

  kram – kela

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *