Posted by Wysteriia juli - 8 - 2013 19:29 5 COMMENTS

Tisdagkväll var vi ett gäng som åkte till Västerås och Power Meet, en dag tidigare än vi brukar då vi planerat att göra en avstickare till Gröna Lund på Onsdagen! Tycker denna avstickare kan bli en tradition jag ;) hehe!

Åkte de flesta karusellerna och självklart så köade vi i hela 50 minuter (crazy) till Eclipse! Jag är höjdrädd men det är klart man måste åka världens högsta slänggunga! Det gick bättre än jag trodde men höjden var riktigt jobbig och det kändes verkligen som det skulle bli en långsam död om man slungades iväg..haha! Åkte även frittfall med Tilt för första gången…fan vad jag alltid ångrar fritt fall när jag är på väg upp och med tilt..what was I thinking? Insaine var roligast och den jag orkade köa till två gånger :)

Fan vad det är skräckblandadförtjusning med att åka karuseller! Lite dödsångest och sen adrenalinkick när man märker att man faktiskt överlevde ;) haha!

Avslutade en skitbra dag på grönan med sockervadd som jag inte ätit sedan jag var liten! ;)

Tags : , Allmänt, Bilder.

5 Kommentarer till 'Gröna Lund!'

 1. maria skriver:

  Jag fastnade i Insane den sommaren den var ny. Hängde med fötterna fritt med utsikt över vattnet i säkert 4 minuter. Det kändes som en evighet!

  1. Wysteriia skriver:

   Svar till maria: men vilken tur att det inte var en längre tid! Kul att sitta där o dingla o bli toanödig! Du slapp hänga upp o ner iaf? Usch så läskigt!

 2. Liselott skriver:

  Vilka mysiga bilder! Att du ens vågade åka eclipse….. är glad att du överlevde :)
  Lagom med lördagsgodis ni vann. Räcker för en helg eller två. hehe.

 3. Blowfish skriver:

  Usch jag hatar Gröna Lund :P Klarar inte av att åka knappt berg och dalbanan.

 4. Dess/Drömteori skriver:

  karuseller är bäst, att bli rädd är ju tjusningen :D

Leave a Reply

CommentLuv badge