Posted by Wysteriia augusti - 26 - 2008 12:27 5 COMMENTS

Just nu har frozza ett grymt erbjudande i sin webbshop. Dom ska göra en lagerrensing för att få plats med höstens nyheter och man får därför dubbelt upp för pengarna under 26/8 och 27/8! :D

Det vill säga att om du handlar i deras butik idag eller imorgon så får du produkter för minst samma värde som du handlat för. Vilka produkter det blir är dock en överraskning, det blir i alla fall någon/några av de produkter som ni kan se i butiken.

Med andra ord. Handlar du för 300:- så skickar frozza med ytterligare produkter för 300:- och handlar du för 400:- så får du produkter för 400:- osv.

Själv äger jag bland annat halsbandet på bilden här ovan, ett av mina stora favoriter numera. Älskar långa halsband! :D Finns bland annat i deras webbshop på sista sidan under halsbanden. I love it.

Tags : , Tips.

5 Kommentarer till 'Grymt erbjudande hos frozza.se'

 1. Lisa skriver:

  Åh, vilket härligt erbjudande! I love it alot!

  Ska genast in och kolla det! :)

 2. Elin skriver:

  Hi hi jo kan juh vara därför :P Kanske känns liiite mer avslappnat att prata till mig ;) När tänker du pallra dig hemåt igen då? :P Tack btw :P puss

 3. delinda skriver:

  snyggt halsband =)

 4. catrin skriver:

  piggelin?? i spriten elller vid sidan om?? haha

 5. Emmah skriver:

  Måste erkänna att jag nyttjade erbjudandet du tipsade om och eftersom jag blev så nerkärad i halsbandet du har på bilden beställde jag ett sånt! :) Gillar din smak med andra ord då ;)

Leave a Reply

CommentLuv badge