Håller på att testa Dynamic Lash Growth Mascara från Isadora.

Håller på att testa Dynamic Lash Growth Mascara från Isadora.

Jag har sedan några veckor tillbaka agerat testpilot för Isadoras  nya Mascara som ska ge oss längre fransar på 30 dagar! Dom släpper även ett Lash Growth Serum man ska använda nattetid men den produkten håller jag inte på att testa så den kan jag inte säga något om men jag är bra sugen på att köpa på mig ett ex!

Borsten på Lash Growth Mascaran har samma borste som deras Precision Mascara som jag inte gillade öht (jag är mer en Big Bold tjej) så jag blev lite smånervös över att jag skulle få lov att ha tråkiga fransar under testperioden men formulan i denna mascara fungerar tusen gånger bättre på mina fransar så det har fungerat riktigt bra ändå :)

Lash Groth Mascara ska användas dagtid precis som en vanlig Mascara under 30 dagar och I Dynamic Lash Growth Mascara och Serum har verksamma peptider och naturliga extrakt tillsatts som ökar franslängden med ca 20% efter 30 dagars användning = 169% FÖRBÄTTRAD TILLVÄXT.

Jag är ju helt frälst i Neu Lash och det vore ju helt underbart om dessa produkter från Isadora är ett fungerande budget alternativ! :)

Dessa produkter kostar 189kr styck och ni hittar dom på Åhlens redan nu! :)

Jag återkommer med en recension på Mascaran så fort jag testat klart den i mina 4 veckor! :) Har självklart tagit en förebild och ser framemot att knäppa en efterbild ;)

5 svar på ”Håller på att testa Dynamic Lash Growth Mascara från Isadora.

  1. Jag hörde just om denna och blev så nyfiken! Nu väntar jag med spänning om de verkligen fungerar! För det skulle verkligen vara helt super! :D

  2. Ser fram emot att få läsa om resultatet! Inte så farligt dyrt så om det funkar kanske man ska testa själv :D

    sv; Taaaaack! :}

  3. Tyvärr tror jag inte att det funkar. Man kan inte stimulera hårväxten genom att måla på någonting på döda hudceller. Neulash funkar eftersom man målar på den i rötterna, där hårväxten sker. Att måla nåt på själva fransarna är ungefär lika mycket hum bug som när man säger att håret växer snabbare av att klippa det ofta.

  4. Åh de ska jag nog ta och prova :) 189:- Känns mer ok än de andra tillväxtgrejerna man sett, men så vet man ifs inte vad som funkar bäst men man kan ju prova i alla fall :p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *