Posted by Wysteriia mars - 28 - 2011 21:37 12 COMMENTS

Många av mina läsare vill att jag ska testa mer mineralsmink men eftersom jag inte är så dunderförtjust i det mineralsmink jag testat så är det dessvärre inget jag vill lägga ut jättemycket pengar på enbart för att kunna testa och blogga om.

Men jag ska ta och testa lite budget varianter när det kommer till mineralsmink och först ut kommer mineralfoundation, blush och mineral booster från e.l.f vara! Tyvärr fanns inte den ljusaste nyansen hemma just nu på deras mineralfoundation så jag tror att den jag klickat hem kommer vara lite för mörk, men då kanske den passar bättre i sommar! Och när jag ändå la min beställning så beställde jag en kabuki borste och en fan brush då jag inte äger dessa borstar sedan tidigare. Ska bli spännande och testa på kvalitén på dessa budgetbordtar! Sen slank det ner ett nytt rouge och läppstift också ;) Men när produkterna kostar cirka 16kr styck så är det ju svårt att låta bli!

Cirka 150kr kostade det att beställa hem dessa 7 produkter från e.l.f! Ganska tacksamt för ekonomin :) Fram tills imorgon (tisdag 29/3) så kan ni använda er av koden: PERFECT20EU för att få 20% rabatt på hela er beställning! :)

Tags : , Lipgloss/Läppstift etc, Penslar/Verktyg/Makeupborstar, Produkter., Puder/Foundation, Rouge/Blush, Wysteriia slösar pengar.

12 Kommentarer till 'Här ska testas mineralsmink från e.l.f!'

 1. Linda - Zetah skriver:

  oo va skojj haha ^^

  jag skrev väl ngt vettigt ^^

  ah den där rougen har ja osså köpt.. blir massa fin på :)
  men jag har så svårt för mineralsmink… de bara flaxar iväg för mig :)

 2. Blue Velvet skriver:

  Sv; Jag funderar faktiskt på att testa en klänning. Men risken är att den blir för lång eftersom jag måste gå upp en till två storlekar =P

 3. Caroline skriver:

  Elfs mineralfoundation i ”Light” är ljusare än ”Fair”! Så det blev nog rätt för dig ändå :)

  1. Wysteriia skriver:

   Åh är det sant? :) Trodde Fair var ljusast, ser ju ut så på bilderna men dom kan ju vara missvisande :) Kanske passar ganska bra med lite tur då :) Försökte gå in på din sida och svara men den funkar inte just nu så hoppas du ser mitt svar i alla fall :) Kram!

 4. Millan skriver:

  Vad kul! Jag har en hel del och gillar det starkt! Särskilt mineralskuggorna! Jättefina och välpigmenterade!

 5. mathilda skriver:

  OKEJ! Tack ska du ha för du svarade. jag är 172 och lite halv knubbig! Tror du M skulle vara lagom eller ska jag satsa på en L= kram

 6. madde skriver:

  Mineral boostern är kanonbra =) tycker jag iallafall. Har beställt en del grejer från ELF och gillar mycket av produkterna förutom primern som tog slut så jäkla fort. Annars var ju den super i konsistensen och så, men blir dyrt i längden att behöva beställa varannan vecka en ny ;)

 7. Maria S skriver:

  Sv: Ja Mora tur låter bra det :) bara säga till när du vill ! har inte så mkt cash hemma men vill ju som sagt mest prova & sen skicka efter ;P

 8. Elin Lindström skriver:

  Svar: tack så mycket :)

  Vad kul att du ska testa e.l.f! längtar tills recensionerna!

 9. Maria S skriver:

  Sv: jasså så du vet inte när ni ska fota än :O hoppas du får info snart då.
  Ja vilken dag ska vi ta Mora tro då? :P eller ska vi ta det fredag då man slipper passa tider ? ( Mange kommer väll hem tors kväll / natt gissar jag ).
  Du får säga till sen om du har tid gymma i morrn :) ska träna en dvd vid 9.30 ca innan iaf

 10. Lenore skriver:

  Har hört mycket gott om elfs mineralprodukter, men ser fram emot en mer komplett recension!
  Har du någon aning om varför det inte funkar att bläddra sig fram till din blogg i bloglovin än? Den kommer upp i listan, men inte när man väljer ”nästa”..

  Kram

 11. Vifsla skriver:

  Och tack vare dej så har jag gjort slut på 223 kr på elf!

Leave a Reply

CommentLuv badge