Hemkommen från Chamonix!

Hemkommen från Chamonix!

_MG_8530 _MG_8624 _MG_8708

Onsdag till idag (söndag) så har jag varit på en jobb/personalresa till Annecy & Chamonix i Frankrike för att bland annat besöka Salomon, åka slalom, ha teambuilding, personalmöte och vi har även hunnit med att besöka Mer De Glace (2 första bilderna varpå jag sa ”gör något roligt” när vi tog bild nummer 2, kul alla hakade på ;P) som är den största glaciären i alperna, den är 7km lång och 200m djup! Sjukt häftigt att dom gjort en grotta som man får gå in i och denna grottan måste dom göra om varje år eftersom glaciären förflyttar sig 70meter per år!

Vi har även hunnit åka upp till Aiguille du Midi som måste vara mitt höjhöjdsrekord på 3842 möh :) Det går linbana dit så vi har inte varit galna och bestigit berg denna turen även om vi såg många andra som klättrade :) från Aiguille du Midi så kan man se toppen av Mont Blanc (vi har den i bakgrunden på nedersta bilden) som är högsta berget i Europa.

Jag har haft så galet roligt med mina arbetskamrater och det har varit mycket att ta in, mycket nya intryck på kort tid! :) Alperna är i alla fall galet vackert så att få chansen att uppleva detta är jag väldigt tacksam för :) Chamonix och Annecy var två städer som jag personligen trivdes väldigt bra i :)

Detta är anledningen till att jag inte bloggat på ett flertal dagar i alla fall :) Och nu är det läggdags för imorgon kommer vi ha massor att göra på jobbet eftersom vi varit borta från arbetsplatsen i några dagar :)

Hoppas även ni har haft en bra helg ♥

6 svar på ”Hemkommen från Chamonix!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *