Höstnyheter från Lily Lolo 2014!

Höstnyheter från Lily Lolo 2014!

_MG_4764

Igår trillade det in lite fina nyheter från Lily Lolo hemma hos mig! Mascaran Natural Mascara, BB Cream och pressade mineralrouge!

_MG_4773

Lily Lolos lanserar en ny mascaraformula i sin Natural Mascara! Denna ska ge volym, definiera och förlänga fransarna! Den har en veganvänlig formula är lämplig för känslig hud eftersom den är dessutom doft-. kisel- och alkoholfri och inte innehåller några kemikalier som kan orsaka irritation. Ska även vara snabbtorkande. 

Pris: 195sek 

_MG_4774lilylolo-light

 

Lily Lolo är lite sena med att haka på BB Cream trenden men nu lanserar dom en silikonfri BB Cream i 2 nyanser: Light & Medium och det är Light som jag visar på bilderna ovan! Detta är även Lily Lolos första flytande ansiktsprodukt! Denna ska ge en långvarig och naturlig finish samt ge en utjämnande och uppstramande effekt. Den innehåller nämligen natriumhyaluronat, organisk aloe och jojobaolja för att återfukta samtidigt som den ger en lättare täckning. Den är även naturligt antioxidant och antibakteriell. 100% naturliga ingredienser, veganvänlig och innehåller inga parabener, vismut, syntetiska färgämnen eller nano partiklar.

Pris: 269sek

_MG_4783

Dom lanserar även 6 pressade mineralrouge som även dom är packade med fuktgivande ingredienser som jojoba- och arganolja. Dessa rouge ska skapa en långvarig och naturlig rodnad. 100 % naturliga ingredienser och innehåller inte parabener, vismut, syntetiska färgämnen eller nano partiklar. 

Nyanserna som lanseras är:
Tickled Pink: Lystergivande Ljus persikorosa
Just Peachy: Matt persika
Coming up Roses: Matt rosenrosa 
Tawnylicious: Matt ljusbrun
Burst your Bubble: Matt bubbelgumsrosa
In the pink: Lystergivande Kall rosa

Och den på bilden ovan är In The Pink, den är otroligt fin i verkligheten och den har en lagom mängd lyster! Jag swatchade den men lyckades inte få kameran att fokusera på rouget, bara lite irriterande.

Jag är väldigt pepp på alla 3 produktnyheterna! Jag gillar verkligen Lily Lolo Lash Alert så ser framemot att testa denna nya mascaran!

Ni hittar dessa produktnyheter här: eleven.se, Ellos, Bangerheadbrallis.se samt skönhetssalonger runt om i landet.

*inlägget innehåller annonslänkar

2 svar på ”Höstnyheter från Lily Lolo 2014!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *