Posted by Wysteriia maj - 14 - 2010 0:02 6 COMMENTS

Nu sitter jag hemma hos Ann och har varit här några timmar. Ann & Jacob har inget trådlöst internet men jag hittade igen ett olåst trådlöst nätverk som går ungefär lika snabbt som modemen man hade på den gamla goda tiden när man inte kunde surfa och prata i hemtelefon samtidigt samt använde Napster när man skulle ladda hem musik vilket tog en halv evighet för en låt! Kände jag mig gammal nu när jag skrev detta och häften av er antagligen inte ens vet vad jag pratar om? Ja Lite! ;)

Ville mest berätta att jag nu befinner mig söder om Sthlm på en gata som innehåller ordet Snorre (roligt ju!) och att resan ner gick ruskigt bra! :) Morgondagen består enbart av plåtningar! Jag ska fota Ann, Ann ska fota mig, Jag ska sminka Ann när Johan ska fota henne och jag ska sminka mig själv så ska Johan fota mig lite snabbt. Så imorgon ska jag vara både fotograf, makeupartist och modell! :D Den ni! Tror vi kommer ha skitkul :D

Eftersom nätverket jag hittade igen inte fungerar supersnabbt så får ni ingen bild i detta inlägg…jag blir mest glad om jag lyckas publicera det öht ;) God natt alla söthögar! :D

Tags : , Allmänt

6 Kommentarer till 'hur orkade vi surfa på modem?!'

 1. bitte skriver:

  ush man saknar verkligen inte modem tiden

 2. Sanna Ek skriver:

  Haha, kommer ihåg modem även om vi inte hade det så länge! ;D
  Hoppas du får en fin helg fina du ♥

 3. Carina skriver:

  Håller med er det är seeegt med snigelmodem. Har ganska snabbt trådlöst internet nu :) Tack och lov!

  Just det imorgon ska ju du på bloggfest. Hoppas att ni får det riktigt kul där! Glöm inte vissa lite bilder till oss vanliga dödliga ;)

 4. donnasandra skriver:

  Hihi det var hemskt med modem, samtidigt som det är lite nostalgi med ljudet och spänningen när internet var nytt så vill jag inte ha tillbaka det!

  Snorre är ju ett gammalt namn u know! Tur att det inte är modernt idag :-D

 5. AnnaViktoria skriver:

  Åh, Napster – nostalgi!!! Och modem-pipet.. gah, känns som tusen år sen fast det egentligen inte är sååå himla många år sen =)

 6. Ja, hur sjutton gjorde vi när vi började surfa för typ 15 år sen? Det tog ju evigheter! :)

Leave a Reply

CommentLuv badge