Posted by Wysteriia juni - 3 - 2011 23:50 5 COMMENTS

Idag har jag fotat en bekant till mig som heter Sofie :) Vi körde två olika stilar, en lite mer ”snäll” styling och sen en lite hårdare :) Har precis kollat igenom bilderna lite snabbt och jag har sett flera bilder som jag ska ta och redigera! :) Det var första gången Sofie stod framför en kamera och hon kände sig lite kameraskygg i början men hon var riktigt duktig på att modella! :) Jag känner mig i alla fall väldigt nöjd nu när jag kikar igenom bilderna så får vi hoppas att Sofie kommer gilla någon av bilderna som hon kommer få av mig :P Maria var snäll och agerade assistent idag med reflexskärm :) Tro vad jag hade gjort utan den damen?! ;) Även hon som tagit alla bilderna i inlägget ovan! :)

Efteråt gick jag och min Maria ner till Östängs och köpte kulglass :) Jag orkade dock bara den ena ;) Aldrig fattat grejjen med glass för jag blir så galet mätt!

En lugn och skön fredagkväll och nu tänkte jag krypa ned i sängen och somna till en film. Imorgon är det Lördag och då väntar andra roligheter! :D

Tags : , Allmänt, Bilder., Fotograf Wysteriia., Makeup by Wysteriia

5 Kommentarer till 'Idag har jag lekt fotograf igen :)'

 1. Nyfiken på resultatet sedan :) vad tyckte du om bilden jag skickade? :(

 2. Maria S skriver:

  Bara roligt att vara assistent ju:) bra att du bara pallar en glasskula, destå mer åt mej * moahaha! :)*. Ja Sofie var ju jätteduktig :)

 3. Elin Lindström skriver:

  ja det är lite läskigt! jag hoppar typ 50 cm högt medan robert (på bilden) gör volter och har sig. Det är lite skillnad!

 4. Malin skriver:

  Tack, hoppas du har en kul dag med. :)

 5. […] I fredags så fotade jag som sagt en bekant som heter Sofie och här är några av dom första porträtten på henne! Vi körde en lite mer naturlig look första ombytet som ni ser ;) Imorgon kommer jag förhoppningsvis ha tid att redigera några fler! Roligt att jag fick agera lite amatörfotograf och träna lite ytterligare på att stå bakom kameran i alla fall :) […]

Leave a Reply

CommentLuv badge