Posted by Wysteriia december - 16 - 2008 20:43 10 COMMENTS
NOLL julklappar! Men jag har i alla fall köpt linser för 3 månader framöver samt beställt en mobil till mig själv. ÄNTLIGEN. Jag ville ha en Nokia N95 men den hade dom inte i lager och den görs inte längre hos leverantören (eller något sånt) så dem kunde inte ta hem den till mig heller. Den hade säkert funnits på andra ställen men det var ju på Expert jag har en garanti på 3500:- och jag har ju hållt på o krångla med detta jäkla mobilbestyr så pass länge nu så jag bad dem ta hem en N85 istället. Ingen aning om den är bra eller inte men men ;) Har jag tur så får jag den redan på torsdag *håller tummarna* Annars kan jag inte hämta den förrän efter jul, tyävrr.

Så på torsdag ska jag till Mora o bland annat lämna tillbaka Wii fit till Anna, Handla julklappar och förhoppningsvis hämta ut en ny mobil!

Tags : , Allmänt

10 Kommentarer till 'Idag köpte jag…'

 1. Lotta skriver:

  En sån köpte jag för ca tre veckor sedan och är nöjd än så länge.. har den i ofs bara till at ringa, sms:a och ta kort med.

  Hittar dock inte hur man infogar smileys…. ilandsproblem alltså =)

 2. nej man lär väl aldrig bli så pass känd så man får en inbjudan..jag såg den här tävlingen som min enda chans att nånsin få gå..suck..

 3. hehe, jag verkar inte vara den enda som har problem med mobiler. :P

 4. Sussi skriver:

  Äntligen kan jag säga grattis till ägarskapet av en ny mobil! Äntligen! :)

  Tack så jätte mycket!

 5. jätte trevligt :P

  det som irriterar mig är att det dyker upp ett nytt problem när man tror att det första är löst.

  själv har jag lärt mig att det bästa man kan göra är att köpa den billigaste mobilen man hittar för då gör det inte så mycket om den går sönder vilket den med all säkerhet kommer att göra. ;)

 6. Sussi skriver:

  Du får tänka på hur länge du har väntat på att köpa rätt mobil istället för att se det som en längre väntan. :)

 7. Malin skriver:

  Sv: Näe, inte jag heller. Hoppas att hon får upprättelse. För det känns som att hon kan tappa mer på detta än att vinna…

 8. Den är säkert bra :) Den är snygg om inte annat! :)

 9. Sanna skriver:

  Åh, precis den vill jag ju också ha! Nu blir jag rejält shoppingsugen..

 10. Maria skriver:

  Varför beställer du inte linser på nätet? det är braaaa mycket billigare och du slipper åka och handla dem, du får dem direkt i brevlådan =) Så gör jag varje gång =P

Leave a Reply

CommentLuv badge