Isadora Blush & Bronze – 29 Fresh Rural.

Isadora Blush & Bronze – 29 Fresh Rural.

(har bara applicerat vid kindbenen)

Blush & Bronze 29 Fresh Rural. Blush och Bronze i ett!

Denna höstnyhet från Isadora har blivit lite utav en favorit! Jag har alltid älskat deras solpuder och denna är inget undantag! Ena sidan har mer skimmer i sig än den andra och det är inget måste att använda båda men jag gillar att svepa ihop nyanserna och använda båda två samtidigt :) Spegel i locket = gillas!

Denna hittar du i Forest Groove kollektionen för 119kr och den är ett bra köp, dunderfin nyans, hållbar och dessa kompaktdosor räcker jättelänge så det är en bra investering enligt mig :)

Dela gärna med dig bland länkarna vad du tycker om denna produkten! :)

11 svar på ”Isadora Blush & Bronze – 29 Fresh Rural.

  1. Jag köpte en highlighter/rouge från Isadora (en vinterkollektion), för några år sedan som jag älskade. Rouge-delen ser precis ut som den. Tack för tipset!

  2. Våghelvetet visar fettmängden genom att man står barfota på de där järngrejerna som är på vågen. Men ja. Vet inte hur noga den egentligen visar. Overfat liksom? Haha ;-D

  3. Jag har den också och tycker den är fin, men kanske lite mycke glitter i den. Tycker också att den är svår att applicera? Hur gör du?

    1. Svår att applicera upplever jag inte alls :) Jag brukar använda en snedskuren rougeborste alt. en puderborste :) Tar lätt med produkt på borsten och bara sveper på vid kindbenet :) Ibland mer som bronzer och då vid pannan, näsan o så också :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *