Posted by Wysteriia december - 29 - 2010 19:30 6 COMMENTS

Så här ser mitt fynd från Isadora ut när det sitter på mina läppar. Jag har ganska mycket färg på läpparna naturligt så jag visste redan när jag köpte det att det inte skulle ge så mycket färg på mina läppar och mycket riktigt! Det ger främst glans och skimmer! Skimret framträder dock inte så mycket på bilden utan det skimrar mer i verkligheten. Det har en svag doft god doft och sitter helt ok. Nypris för detta är 80kr men jag köpte det för 19kr och jag är lite osäker på om jag hade gett 80kr för det faktiskt. Inte tillräckligt ”klibbigt” för att det ska sitta ok en längre tid tyvärr. Misstänker dock att dessa gloss är på väg ur deras sortiment? Dom finns i alla fall inte kvar på deras hemsida så kanske därför dom såldes ut nu.

Tags : , Lipgloss/Läppstift etc, Produkter.

6 Kommentarer till 'Isadora Fruity Amazing Glaze – Wild Strawberry.'

 1. maria skriver:

  Var köpte du det? Jag är lite sugen på nåt billigt bara för kul.. :)

 2. Maria S skriver:

  Sv: Ja den var helt sevärd :) Alicia kollade hela filmen fast hon inte ens fatta pratet . Var väll så intressant med hela dockgrejen :)
  Sånt där glans köpte jag för nått år sen på Ica Maxi på rea, tyckte inte heller det var nån dunderhit. Då är dem där billiga Maybelline billighetsmärket t.om bättre :P

 3. Madde skriver:

  Glosset var jättefint =)

 4. Emelinda skriver:

  Blev sååå besviken när jag sprang in på Åhlens idag och de endast hade ETT ynka nagellack kvar på rean. Suck!

 5. Jag måste bara fråga, har du testat China Glaze – Matte Magic? Jag köpte den igår och den var så jäkla bra!!! Testa du med, finns på Kicks för 99 kr, verkligen värt, den får verkligen nagellacket att bli matt!

 6. Angel skriver:

  Fint var det iallafall :)

Leave a Reply

CommentLuv badge