Posted by Wysteriia maj - 19 - 2014 18:00 7 COMMENTS

_MG_1357Jag älskar att företag släpper gellack till höger och vänster som man inte behöver någon form av lampa till! Isadora som är snabba med att snappa upp saker och ting har släppt Gel Nail Lacquer i 10 nyanser och ett speciellt Topplack! Man börjar med att applicera två lager av valfri Gel Nail Lacquer nyans (i dagsljus eller vid en helt vanlig lampa) och sedan ett lager med deras topplack och sedan ska man ha fina naglar i en hel vecka! Hur man tar bort det? Med vanlig remover! (acetonfri)

Eftersom jag bor på landet så har jag inte haft möjlighet att se de andra 8 nyanserna ännu men jag vill kika närmare på Coral Crush och Ocean Drive bland annat! :) Ni kan själva se alla nyanserna här. Och här har ni lite information om att Isadoras gellack inte berörs av varningarna för gellack!

89sek styck per lack / topplack!

 

Tags : , Naglar/Händer

7 Kommentarer till 'Isadora Gel Nail Lacquer!'

 1. Ann Kykyri skriver:

  Men håller det verkligen en vecka?
  Ann Kykyri recently posted…BTS med Greta och BellaMy Profile

  1. Wysteriia skriver:

   Vet inte, men det ska jag ta reda på! ;)

 2. Maria skriver:

  Jag har det rosa hemma, tror det heter pink bomb och färgen är absolut ljuvlig men jag har inte hunnit testa det på tassarna än.
  Maria recently posted…Stockholm, here I come!My Profile

 3. Tina skriver:

  Vore svinkul med en recension hur torktiden var, hur det höll etc. Jag får känslan att lacket är ”svårtolkat” liksom?

  Annars verkar det vara ett sån sjukt bra alternativ!

  Kramis!

  1. Wysteriia skriver:

   Torktiden var snabbare än jag trodde :) Men Isadoras lack brukar ju ha en snabb torktid :) Jag håller på att testa just nu men jag vet inte om det håller så bra på mig nu när jag jobbar för det började flaga redan dag 1 :/

 4. Sara Karlsson skriver:

  Hej! Jag undrar om dessa naglack är så bra som de påstår? Samt lumene gellacket ifall det också var något att ha. Är så trött på att måla om naglarna hela tiden, och vill inte använda lampa eftersom det kan ge allergiska reaktioner. Tack på för hand!

  1. Wysteriia skriver:

   Jag personligen upplever inte att dom håller längre än vad en lackning med BRA underlack och topplack gör!

Leave a Reply

CommentLuv badge