Isadora Graffiti Nail vs. depend Cracked effect!

Isadora Graffiti Nail vs. depend Cracked effect!

Isadora Graffiti Nail Top har jag testat ett flertal gånger (bland annat här) och varit jättenöjd med så nu var det Depend Cracked Effect som fick ge sig upp till bevis!

Försöket började först enbart med pekfinger och långfinger. På pekfingret har jag Isadoras Grafitti Top Nail över ett rött lack från Depend, lack nummer 4 på översta bilden. På Mitt långfinger har jag Depends röda cracked effect lack över ett Svart lack från Claudia, lack nummer 5 på översta bilden. Som ni ser så pallade inte lacket från Claudia trycket öht att få cracked effekt över sig, det löstes upp helst och hållet nästan!

Med tanke på att försöket blev misslyckat så målade jag sedan ringfingret med Jaded från Isadora, Lillfingret med gold sparkles från Isadora och ett svart lack från Lumene på tummen och sedan det röda Depend Cracked effekt över! Det röda cracked effect fungerade mycket bättre över lacket från Lumene än Claudia, helt klart! Dock ser ju det röd/svarta tusen gånger bättre ut om man har ett rött lack under och ett svart över som jag gjorde på pekfingret med Depend under och Isadora Graffiti Top Nail över. Annars tycker jag att det röda från Cracked effect blev riktigt fint över Gold Sparkles från Isadora! Jag tycker det känns som detta röda lack cracked effect gör sig bäst över lite ljusare lack!

Borstarna på dessa två lack är väldigt olika storleksmässigt! Den från Isadora är helt klart bredare då deras Graffiti Nail Top Coat har deras ”wide brush” vilket jag tycker förenklar appliceringen med tanke på att torkningstiden går ganska snabbt! Jag älskar denna borste så här går tyvärr Depend Cracked Effect bet enligt mig om man ska titta på borsten! Depends lack innehåller 5ml och kostar 39kr styck medan det från Isadora innehåller 6ml och kostar 69kr styck.

Anledningen att jag köpte det röda från Cracked effekt är för att jag kände att en röd nyans fattades i Isadoras Graffiti Nail serie och jag ville gärna testa och se om det var stor skillnad på dessa lack. Jag tycker inte skillnaden är jättestor men skulle jag investera i ett nytt krakileringslack så hade jag troligtvis valt ett från Isadora då jag föredrar borsten man applicerar med från dom tusen gånger mer än den lilla på Cracked effect.

11 svar på ”Isadora Graffiti Nail vs. depend Cracked effect!

  1. Sv: nix inga planer här för helgen. FÖrutom ikväll då jag ska till mamma som fyller år på middag.

    Vad har du planerat för helgen ??
    kram

  2. Hade ingen aning om att Depend också börjat göra sådan lack. Har inte ens kommit mig för att testa Isadoras Graffiti nail än. Lite långsam av mig.;-)

  3. heej :) jättefina naglar, älskar den gröna :P, men undrar, du som är makeupartist, vet du någon bra kräm mot brustna blodkärl(röda fläckar i ansiktet) och svarta porer? skulle vara grymt tacksam för svar <3

  4. har också märkt att depends lack löser upp vissa lack man har under!! fruktansvärt irriterande då man har sett fram emot hur cool färgkombo det skulle bli :P

  5. Har varit med om att ett Dependlack löser upp ett annat dependlack. Lite olustigt så det var en genomskinligt som blev missfägat(hade inget bas- och topplack på den tiden.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *