Isadora – Loose Glitter ger dom perfekta partynaglarna!

Isadora – Loose Glitter ger dom perfekta partynaglarna!

Aquarius, Green Gecko, Opals (innehåller fina rosa småkorn som jag inte lyckades fånga på bild) & Black Glam 69kr styck!

Nu har Isadora släppt ytterligare 8 nyanser av ”loose glitter” till naglarna, dom tre första här ingår i neon kollektionen och det svarta black glam släpptes med Eurovision kollektionen! När jag såg Aquarius så var det kärlek vid första ögonkastet och jag var inte sen med att testa den nyansen och den är så jäkla snygg på! Fått massvis med komplimanger av kunder på jobbet idag ;) Det glittrat helt fantastiskt!

Jag har använt underlack, Isadora Wonder Nail Dazzling Acqua och sedan haft på glittret innan lacket torkat! Gick smidigare än jag trodde :) Det står på pappret på flaskorna att man kan ha på hårspray för hållbarheten men jag körde på topplack! Det ginstrar så fint och ytan känns som ett ”liquid sand” lack, lite skrovligt alltså :)

9 svar på ”Isadora – Loose Glitter ger dom perfekta partynaglarna!

  1. Tack :) har börjat förlika mig med mina fräknar nu faktiskt ;)

    Det var verkligen snyggt det där blå! :)

  2. Snyggt! Men det är nog inget för mig, precis införskaffat mig två ”sugar crush” lack och får nöja mig med det nu ett bra tag :P hihi

  3. Superfint! Har det vita och provade det i veckan, verkligen en hit, sååå himla fint! Speciellt till lite bruna händer. Men, hur i helsingland får du bort ditt? Mitt sitter som berget och då har jag ändå ”riktiga” removerwipes…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *