Isadora Magnetic Nails!

Isadora Magnetic Nails!

Iron Lady, Electric Light, Opposites attract, steel my heart, chrome on, gun metal & nothern light.

Det är verkligen hett med magnetlack just nu och nu har även ett av mina favoritmärken, Isadora, snart kommit ut med dessa lack i butik! dom släpps på Kicks v. 21 och i övriga butiker v.24! Det som känns lite nytänkande med just Isadoras lack är att dom har 4 olika mönster till sina magnetlack! Den magnet som följer med skapar vågmönster men sen kan man även köpa till andra som skapar diagonala, horisontella och stjärnmönster! Häftigt! Dessa extra magneter kommer kosta 39kr styck och lacken 79kr styck!

Jag tänkte försöka hinna lacka naglarna ikväll med Opposites attract som är en av mina favoritnyanser bland dessa! :)

Har du testat något magnetlack ännu?

12 svar på ”Isadora Magnetic Nails!

    1. Svar till Dess: Men Isadoras lack kostar väl i vanliga fall bara 59? eller är det 69? Har minnesförlust just nu ;) Dessa är säkert lite dyrare att tillverka. Tycker inte 79:- är dyrt alls för ett lack..:) Men det är jag det ;)

  1. Blir jättesugen på typ alla! Kul att man kan köpa till extra magneter också :) Ser fram emot att få se bilder sen :)

  2. De vanliga kostar 69:- :P Tycker inte att de är så dyra lack, de är ju värd varje krona :D Jag köpte förresten ”magnetic mainia” igår, är ju helt såld på lila just nu… Haha… Har dock inte hunnit testa den ännu, ska jobba i helgen med satt de är ingen idé att testa förrän på måndag… Åsså köpte jag både diagonala och horisontella magneterna till… Visst borde förresten dessa magneter även funka på lacket från Allice?

  3. Blev lite sugen på gun metal och electric light. Dock har jag alltid så fula naglar så måla naglarna är inte så roligt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *