jag älskar Isadora Wonder Nail!

jag älskar Isadora Wonder Nail!

Igår innan jag slumrade in så fick jag lov måla om naglarna. Jag bara tittade i min nagellack påse och tog upp första bästa. Det blev Isadora Wonder Nail 195 Matte Velvet som är ett mattlack. Jag kunde nog inte dragit ett bättre lack på måfå för fy tusan så snabbt Isadora Wonder Nail lacken torkar! På detta lacket så ser man dessutom när lacket torkat då nageln blir matt. Ingen ny bild dock utan var lat och använde mig av en gammal från när jag var i huddinge ;) Underbart när man slipper sitta och vänta, i vad som känns som en halv evighet, på att lacket ska torka. Det tog nog inte längre än 30 sek sen var det helt torrt! lovley! Jag borde verkligen köpa på mig fler lack från Isadora framöver. (för jag äger ju inte tillräckligt med nagellack redan…*harkel* ;P)

10 svar på ”jag älskar Isadora Wonder Nail!

 1. Intresserad av det populära nagellacket från Chanel, Le Vernis 505? Det är slutsålt överallt men jag har lyckats komma över två stycken som jag säljer i bloggen. Skriv bara en kommentar till det inlägget och säg vad du vill betala för det! :)
  Kram Josephine

 2. Ja usch ”osynliga” åkommor är inte kul.
  Dock vet jag att jag inte haft ångest om inte det som hände hade hänt.
  Skönt att höra att det finns fler som tackar nej till piller!

  Jag har feber och ont i halsen nu, men hoppas på att en vilodag ska lösa problemet. Jobbar imorrn natt och söndag natt, så om jag blivit kry kan jag på lördag efter jobbet och söndag innan jobbet! Även måndag! =)

  I´ll be in touch!

 3. Ja mindre risk att stöta i något då & få lov att måla om ;P tycker annars att Viva la Divas är bra som jag har på mitt neonrosa

 4. SHIT VAD FINT!!! JAg har aldrig sett ett lack som blir sådär snyggt matt, speciellt svart. Det ser ut som en graffel tavla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *