Jag använder denna.

Jag använder denna.

Josefin frågade mig vilken mascara jag använder och just nu är det Diorshow – Blackout från Dior :) En stor favorit och jag har än så länge inte hittat någon mascara som jag gillar mer än denna :) Den kostar oftast cirka 250:- men för mig som har väldigt tråkiga ögonfransar så är den värd varenda krona! :)

16 svar på ”Jag använder denna.

  1. Det bästa med att man hittar bra mascaror, är ju faktiskt borsten. För det är ju borsten som gör magin. Det mindre bra är väl kanske priser i vissa fall. Men det man kan göra då, är att köpa en billigare mascara, och sedan använda den bra borsten till den.

    Men var noga med att rengöra borsten emallanåt. ;)

    Där fick du ett litet tips ;)

    http://lisastein.blogg.se

  2. har ju hört att den där skall vara riktigt bra och jag tror .o.m att jag provade den en gång. men kanske att den jag använder är mycket bättre, vilken kommer från Helena Rubenstien. Deras mascaror är udnerbara! testat?

  3. åå najs..Då ska jag testa den för det e verkligen dags för mig att köpa en ny…Men det är ju en djungel där ute me massa smink osv osv..Du som alltid e så snyggt sminkad så det e värt att testa den att prova och hoppas på att det blir lika bra på mig:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *